HOROSCOP 24 IULIE Luna în Pești anunță certuri. Taurii, grijă la ce împărtășesc cu cei din jur

DE Florentina Enache | Actualizat: 23.07.2024 - 13:05
HOROSCOP 24 IULIE Luna în Pești anunță certuri. Taurii, grijă la ce împărtășesc cu cei din jur - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 24 IULIE Luna în Pești anunță certuri. Taurii, grijă la ce împărtășesc cu cei din jur

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante între 12:30 și 16:45. Luna trece din Vărsător în Pești.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Astăzi, vei beneficia dacă vei fi mai retras sau dacă vei lucra singur, deoarece ceva te-ar putea supăra și măcina apoi. Dacă te vei enerva, vei simți că nu poți spune nimic. Cu toate acestea, ai încredere în instinctul tău.

Citește și: HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii, noroc în dragoste

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dificultăți cu un prieten sau un grup ar putea apărea astăzi. Acest lucru ar putea fi cauzat de competiție sau gelozie. Aveți grijă la ce informații împărtășiți celor din jur. Ar putea fi folosite ulterior împotriva dumneavoastră. În schimb, concentrați-vă pe a vă face casa să arate mai bine.

Citește și: HOROSCOP 22 IULIE. Ce zodii trebuie să limiteze cumpărăturile și deciziile importante?

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aveți răbdare atunci când aveți de-a face cu părinții, șefii și poliția. Nu numai că ați putea regreta dacă intrați într-o dispută aprinsă, dar această ceartă va fi probabil publică. Acest lucru se datorează faptului că oamenii vă observă mai mult decât de obicei astăzi. Fiți conștienți de acest lucru.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Evitați subiectele controversate pentru că oamenii caută o ceartă, mai ales în această dimineață. Nu aveți nevoie de acest lucru. În schimb, concentrați-vă pe chestiuni financiare și pe probleme legate de bani. Aveți idei de a face bani; în plus, sunteți interesat să cumpărați ceva frumos.

Leu (23 iulie-22 august)

S-ar putea să aveți unele certuri cu cineva cu privire la proprietatea comună, impozite, datorii sau moșteniri. Cu siguranță va exista o diferență de opinie cu privire la modul în care ceva este împărțit. (Probabil, această persoană este un prieten sau un membru al unui grup.) Fiți pregătit.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Conversații provocatoare cu figuri de autoritate, în special cu părinții, șefii și poliția, ar putea avea loc astăzi, mai ales în această dimineață. Dacă este posibil, evită-le, deoarece unele certuri pur și simplu nu merită. În acest moment, aveți de câștigat dacă vă păstrați capul plecat.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Problemele legate de politică, religie, călătorii sau țări străine sunt doar câteva dintre motivele pentru care ai putea avea o ceartă la serviciu astăzi. S-ar putea să te confrunți cu diferențe culturale care necesită o gândire creativă. De asemenea, ar putea apărea dificultăți legate de un animal de companie. Disputele ar putea fi legate și de sănătate. 

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Certuri minore cu copiii sau cu partenerul ar putea apărea astăzi cu privire la modul de a împărți ceva. Sau poate, este vorba despre împărțirea responsabilităților? Sau ar putea fi vorba despre modul în care sunt împărțite cheltuielile. Acestea sunt subiecte delicate, dar trebuie abordate. Apărați-vă interesele.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Faceți un efort suplimentar pentru a fi răbdători cu membrii familiei astăzi pentru a evita certurile. Aceste provocări ar putea avea loc cu partenerul sau cu un alt membru al familiei. Sincronizarea este totul. Uneori este înțelept să îți alegi certurile.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți, deoarece aceasta este o zi ușor predispusă la accidente. Un accident nu trebuie să se întâmple; totuși, s-ar putea să fiți supărat pe cineva și, prin urmare, distras. Certurile cu cei apropiați sunt probabile astăzi. Rămâneți relaxat. Va fi în beneficiul dumneavoastră.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi ar putea apărea certuri legate de bani, în special cu copiii sau cu partenerul. Sau ar putea exista dispute cu privire la cheltuieli, precum o notă de plată la restaurant sau ceva legat de arte, sport, ieșiri sociale sau chiar costul creșterii copiilor. Aceste probleme sunt adesea dificil de rezolvat.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi Luna se află în semnul tău și este în conflict cu înflăcăratul Marte. Acest lucru poate duce la reacții bazate pe emoții. Este ușor să fii certăreț cu ceilalți sau să te superi și să-ți pierzi cumpătul. Adevărul este că mulți oameni vor fi impulsivi astăzi. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te