HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE Marte le oferă Racilor o energie unică. Scorpionii, evenimente neașteptate

DE Florentina Enache | Actualizat: 09.09.2024 - 09:38
HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE Marte le oferă Racilor o energie unică. Scorpionii, evenimente neașteptate - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)
HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE Marte le oferă Racilor o energie unică. Scorpionii, evenimente neașteptate - Foto: Profimediaimages.ro (rol ilustrativ)

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE Marte le oferă Racilor o energie unică. Scorpionii, evenimente neașteptate.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante de la ora 20:00 la ora 21:00. După aceea, Luna se mută din Scorpion în Săgetător.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Verifică de două ori chestiunile financiare în această dimineață, inclusiv cele bancare, pentru a evita surprizele. Mai târziu în cursul zilei, faceți ceva diferit! Călătoriți, faceți o excursie de o zi, fiți un turist în propriul dumneavoastră oraș. Vizitați noi magazine, restaurante, clădiri sau parcuri. Căutați aventura!

Citește și: HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE Gemenii se simt motivați. Săgetătorii sunt admirați. Taurii, zi romantică

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În această dimineață s-ar putea să vă simțiți neliniștit. Poate că cineva apropiat ție este rebel? (O provocare minoră, dar scurtă.) Pe măsură ce ziua trece, așteaptă-te să ai sentimente puternice cu privire la diverse probleme, inclusiv proprietăți comune, chestiuni financiare, moșteniri și intimitate romantică.

Citește și: HOROSCOP Cele 2 zodii care se lăfăie în bani până la final de an 2024. Astrele se aliniază pozitiv

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceva legat de sănătate sau de locul tău de muncă ar putea să-ți schimbe rutina de dimineață. Cu toate acestea, mai târziu în cursul zilei, atenția ta se va îndrepta către parteneri și prieteni apropiați. Cel mai bine este să lași de la tine atunci când ai de-a face cu ei.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Marte se află în semnul tău stimulându-ți energia! (Ultima dată când Marte a fost în Rac a fost timp de șase săptămâni, în primăvara anului 2023.) Marte va rămâne în semnul tău până în noiembrie, așa că profită din plin de acest lucru. Această energie fizică sporită îți va facilita munca și promovarea intereselor tale.

Leu (23 iulie-22 august)

Întreruperile de acasă ar putea să vă pună răbdarea la încercare cu familia în această dimineață. Dar, pe măsură ce ziua avansează, activitățile distractive îți vor schimba starea de spirit! Fă-ți timp pentru momente jucăușe cu copiii, arte, lumea divertismentului sau evenimente sportive. Explorați romantismul! Fii prietenos.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Acordați atenție în această dimineață pentru a evita accidentele și întârzierile. Cu toate acestea, vrei să muncești pentru că nu numai că soarele este în semnul tău, dar astăzi și guvernatorul tău Mercur se mută în Fecioară. Toate sistemele sunt în funcțiune! Ridică-ți mânecile și treci la treabă.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

Ai o agendă ambițioasă. Între timp, protejați-vă bunurile, banii și posesiunile în această dimineață. Mai târziu astăzi, veți comunica cu succes, deoarece guvernatorul dumneavoastră Venus vă face fermecător și atractiv pentru toată lumea. De asemenea, s-ar putea să aflați răspunsul la o veche întrebare.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Evenimentele neașteptate s-ar putea să vă prindă nepregătiți în această dimineață. Fiți răbdător cu partenerii și prietenii pentru a evita certurile. Pe măsură ce ziua se scurge, concentrați-vă asupra chestiunilor financiare, a fluxului de numerar, a câștigurilor și a posesiunilor dumneavoastră. 

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

În cea mai mare parte a acestei zile, Luna se află în semnul tău, ceea ce te face să te simți mai emotiv decât de obicei. Cu toate acestea, atunci când luna se află în semnul tău (ceea ce se întâmplă timp de 2 zile și jumătate în fiecare lună), aceasta îți sporește norocul. Prin urmare, rămâneți stabil și gândiți-vă la ceea ce doriți să realizați.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Un prieten sau un grup s-ar putea să vă surprindă în această dimineață. (Ceva din senin.) Mai târziu în cursul zilei, veți fi bucuroși să vă retrageți și să vă bucurați de intimitate (de preferință într-un cadru plăcut, cu mâncare și băutură bună) pentru că aveți nevoie de timp liber.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aveți grijă în această dimineață cu șefii, părinții și poliția, deoarece figurile de autoritate sunt imprevizibile. Mai târziu în cursul zilei, relațiile cu un prieten, în special cu o femeie, ar putea fi semnificative. De ce să nu îi împărtășiți acestei persoane speranțele și visele dumneavoastră pentru viitor, pentru a obține feedback-ul ei? S-ar putea să vă ajute.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Fiți atent în această dimineață pentru că este o perioadă predispusă la accidente pentru dumneavoastră. Gândiți-vă înainte de a spune sau de a face ceva. Mai târziu în cursul zilei, veți fi foarte vizibil, ceea ce înseamnă că oamenii vă vor observa mai mult decât de obicei. Fiți conștient de acest lucru în cazul în care trebuie să faceți un control al pagubelor.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te