HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE Gemenii se simt motivați. Săgetătorii sunt admirați. Taurii, zi romantică

DE Florentina Enache | Actualizat: 08.09.2024 - 09:49
HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE Gemenii se simt motivați. Săgetătorii sunt admirați. Taurii, zi romantică - Foto: Profimediaimages.ro (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE Gemenii se simt motivați. Săgetătorii sunt admirați. Taurii, zi romantică - Foto: Profimediaimages.ro (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE Gemenii se simt motivați. Săgetătorii sunt admirați. Taurii, zi romantică.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante astăzi. Luna se află în Scorpion.

Citește și: HOROSCOP În ce zodii se află nativii născuți să conducă lumea. Au ADN de Alpha, lideri pe viață!

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

„Și pur și simplu”, totul a căzut la locul lui. Aceasta este o zi mult mai ușoară! Și poate fi o zi productivă pentru voi. Mulți dintre voi vor face progrese mari făcând cercetări pentru că sunteți încurajați de sprijinul practic și financiar al cuiva.

Citește și: HOROSCOP Top 5 zodii binecuvântate de astre în săptămâna 2-8 septembrie. Le merge ca pe roate totul!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi vă este cel mai bine dacă cooperați cu alții. De fapt, va fi înțelept să dați de la voi atunci când relaționați cu cineva. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru a socializa! Bucurați-vă de ieșiri jucăușe, de evenimentele sportive și de momentele distractive cu copiii. Romantismul pare promițător!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Veți realiza multe astăzi pentru că vă doriți să faceți acest lucru. (Motivația este totul.) Vă simțiți ambițios, motivat și aveți perseverența de a termina ceea ce începeți. Discuțiile cu părinții sau cu un membru mai în vârstă al familiei vor fi pozitive.

Rac (21 iunie-22 iulie

Aceasta este o zi minunată pentru artiști și pentru oricine este implicat în proiecte creative. Acest lucru include lucrul cu copiii și implicarea ta în sport. Sunteți pregătit să exersați și astfel să vă perfecționați o abilitate astăzi, lucrând la ceva cu sârguință. Ai ceea ce este necesar.

Leu (23 iulie-22 august)

Discuțiile cu membrii familiei, poate cu un părinte, vor merge bine astăzi, deoarece toată lumea are o stare de spirit practică și este pregătită să coopereze. Sprijinul financiar pe care îl sperați va exista. Totul se așează frumos la locul lui.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Discuțiile cu partenerii și prietenii apropiați vor fi serioase astăzi, deoarece vor aborda probleme și responsabilități practice. Cu toate acestea, veți fi mulțumiți. Un soț, partener sau prieten este gata să vă ajute, ceea ce va face toată diferența în ceea ce vă privește.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Astăzi te simți liniștit din punct de vedere financiar în ceea ce privește locul tău de muncă, dar și cât de bine sau nu poți face ceva. Îți dai seama că ai know-how-ul și rezistența necesare pentru a face ca totul să se întâmple, ceea ce înseamnă că nu există nicio problemă. (S-ar putea să vă concentrați și asupra posibilităților de călătorie!)

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Astăzi Luna se află în semnul tău dansând frumos cu Soarele, precum și cu Saturn. Această conexiune specială nu apare întotdeauna, iar atunci când apare, înseamnă că poți scoate la capăt ceea ce vrei să faci. Oamenii te vor ajuta chiar dacă ai multe pe cap. Ești pregătit pentru asta!

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Sunteți în centrul atenției în acest moment. De fapt, oamenii te admiră. Cu toate acestea, astăzi ai putea alege să lucrezi singur, luând decizii independente. Orice ai face azi te va ajuta într-un fel în viitor.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

O discuție cu un prieten, poate cineva mai în vârstă sau mai experimentat, vă va fi utilă astăzi. S-ar putea să vă ofere asistență în ceea ce privește călătoriile, continuarea studiilor sau ceva legat de publicare și mass-media. Între timp, ești dornic să înveți cât mai mult posibil!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Fiți conștient de faptul că oamenii vă observă astăzi, în măsura în care unii dintre ei cunosc detalii personale despre viața dumneavoastră privată. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că faceți niște rotițe financiare, ceea ce înseamnă că trebuie să dezvăluiți anumite informații. Așa funcționează o afacere.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Vă va face plăcere să învățați sau să studiați ceva astăzi. Aceasta este, de asemenea, o zi excelentă pentru a face planuri de călătorie sau pentru a vorbi cu oameni din alte țări și din medii diferite. Un partener sau un prieten apropiat te va ajuta în demersurile tale, ceea ce este liniștitor pentru tine. Faceți ceva diferit, astfel încât să aveți parte de o aventură!

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te