VIDEO Nunta anului, în Iași: tanti Sofica, 76 de ani, i-a spus „Da” lui Miluță, burlacul satului

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 08.11.2021 - 13:28
Nunta anului, în Iași: tanti Sofica, 76 de ani, i-a spus „Da” lui Miluță, burlacul satului. / Foto: bzi.ro

Tanti Sofica, o femeie de 76 de ani din comuna Șipote, județul Iași, a îmbrăcat rochia de mireasă și i-a jurat iubire eternă lui Miluță, burlacul satului, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul a spus că el a curtat-o, chiar dacă e cu aproape 30 de ani mai tânăr.

SHARE

Dragostea dintre tanti Sofica și Miluță a fost și este mai presus de cuvinte. Zilele trecute cei doi și-au unit destinele. Ei nu i-a păsat de gura satului și a așteptat cu nerăbdare să îmbrace rochia albă de mireasă pe care o avea cumpărată de câțiva ani.

Cei doi îndrăgostiți au avut ceva probleme pentru că și-au găsit foarte greu nași. Într-un final, sfătuiți de preotul din sat, i-a cununat fratele lui Miluță. 

Citește și: Bia Khalifa, iubita rapperului Tudor Sișu, a dezvăluit că este bisexuală

„Noi suntem împreună de când a murit soţul meu… Cam după jumătate de an, cam aşa.

Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu ştie. După nu a mai fost cine ştie ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit naşi. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat şi duminică ne-am cununat”, a declarat Sofica Onică, pentru BZI.

Sătenii și-au făcut cruce când au auzit că Sofica se iubește cu Miluță

La început, lumea și-a făcut cruce când au auzit că Sofica se iubește cu Miluță, bărbatul care ar putea să îi fie fiu. Gura satului a vorbit luni întregi despre asta, însă la un moment dat s-a oprit. Toți au tăcut până duminica trecută, când prin toată comuna s-a auzit că Miluță și Sofica și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Gigi Hadid s-a separat de Zayn Malik. Cântărețul și-ar fi lovit soacra

Câteva poze cu cei doi au făcut înconjurul comunei și toți locuitorii au rămas muți de uimire. Nimeni nu a mai văzut o bătrână de 76 de ani îmbrăcată în rochie de mireasă.

Imediat după cununie, cei doi îndrăgostiți au mers să petreacă la casa nașilor.

„Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă aștepta mereu… Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, cu serveală, cu muzică… a fost frumos”, a spus Miluță, relatează bzi.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.