Bia Khalifa, iubita rapperului Tudor Sișu, a dezvăluit că este bisexuală

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 11.11.2021 - 11:18

Bianca Niculai, alias Bia Khalifa, iubita rapperului Tudor Sișu care cântă și eu hip-hop și este vedetă pe site-ul pentru adulți Onlyfans, a dezvăluit pe TikTok că este bisexuală, că este „atrasă atât de fete cât și de băieți”.

SHARE

”Da, sunt bisexuală. Asta înseamnă că sunt atrasă atât de fete cât și de băieți”, a răspuns Bia Khalifa, pe TikTok, la întrebarea unui fan despre orientarea ei sexuală. 

Citește și: Interlopii Zabar, Fildeș, Biță, Rafi, Decan, Noris și Țugui s-au încăierat la Poliție pentru o casă

Recent, Bianca Niculai a dezvăluit și că are ”o relație specială” cu rapperul Tudor Sișu și că se simte foarte atrasă de acesta. De altfel, ea a și postat câteva imagini pe contul ei de Instagram în care apare în ipostaze apropiate de celebrul rapper. Bia face și ea muzică hip-hop (trap), pe care o postează pe contul ei de Youtube, relatează wowbiz.ro.

Citește și: VIDEO Interlopii Piciu și Pikachu au spart oglinda dubei care venise să-i ia după o bătaie în stradă

Bia Khalifa s-a remarcat după ce a apărut la TV purtând doar "măști de protecție" în zonele intime

Bia Khalifa a intrat în atenția publică după ce a participat la emisiunea "iUmor". A devenit cunoscută nu pentru vreun număr spectaculos pe scenă, ci pentru îndrăzneala de a se afișa în fața tuturor purtând doar "măști de protecție" în zonele intime.

Citește și: Frații Anaser și Lindon Duduianu, Mircea și Vali Nebunu, dispăruți fără urmă. Preda, protejat

Are 20 de ani, doar opt clase, dar știe că nu îi place sărăcia, așa că s-a lăudat ca fiind prima care și-a făcut cont pe o platformă pe care utilizatorii plătesc un abonament lunar ca să-i vadă pozele nud.

Citește și: Actorul Liviu Vârciu a rămas cu sechele după COVID: „N-am forță, mă simt slăbit”

Cei care îi urmăresc fotografiile în care Bia KHalifa pozează goală, plătesc una bonament lunar în valoare de 50 de dolari. 

„Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta. Mai citesc cărți, încerc să mă mențin cultă. Ultima carte citită? Arta de a avea dreptate… pentru că îmi place să am dreptate, chiar a fost utilă”, a povestit Bianca Niculai, potrivit wowbiz.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.