VIDEO Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 300.000 €. A uitat că și-a lăsat gaj lanțișorul la pub

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 19.01.2023 - 20:29
Dorian Popa și-a luat Lamborghini de 300.000 €. / Foto: captură video

Actorul și vlogger-ul Dorian Popa este proaspătul posesor al unui Lamborghini Huracan Spyder de 639 de cai putere. Mașina e comandă specială, Dorian mergând inclusiv la fabrică pentru a vedea cum este personalizată, și a costat circa 300.000 de euro.

SHARE

Dorian Popa a așteptat mai bine de șase luni să-i vină „jucăria”. A spus că și-a făcut cadou Lamborghini-ul Huracan Spyder de 639 de cai putere de 1 iunie, de Ziua Copilului. A fost în Italia, la fabrica din Sant'Agata Bolognese, pentru a o vedea și a-și personaliza mașina în detaliu. Evident, a realizat și un vlog pentru a-l vedea toți fanii. 

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a declarat Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa, vloggerul cu un milion urmăritori: câinele îi aduce 15.000 € /lună, garsoniera, 2.500 €

„În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?! Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 m şi 95 kg. Mi se pare că stau foarte bine. Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci. Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a explicat Dorian Popa, pe canalul său de YouTube.

Citește și: VIDEO Vlogger-ul și artistul Dorian Popa, vitezoman de ocazie. A rămas trei luni fără permis

Cu ce se laudă Lamborghini-ul Huracan Spyder al lui Dorian Popa

Lamborghini Huracan Spyder este versiunea decapotabilă a supercar-ului italienesc și este echipat cu un motor V10 de 5.2 litri aspirat natural care dezvoltă 639 de cai putere și un cuplu de 600 Nm.

Supercar-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde, realizează sprintul 0-200 km/h în 9.3 secunde și poate atinge o viteza maximă de 325 km/h. Italienii declară că Huracan Spyder frânează de la 100km/h la 0 km/h în doar 31,5 metri.

Dorian Popa a dat 300.000 € pe Lamborghini, dar n-a avut bani în portofel să plătească nota la pub și și-a lăsat gaj lănțișorul

Dorian Popa a fost pus în dificultate la un restaurant din Paris. După ce și-a comandat masa, nu a avut bani să plătească nota de plată de 60 de euro.

Dorian Popa le-a dezvăluit internauților că a trecut prin cea mai penibilă situație din viața sa, aflându-se într-un restaurant din Paris. Mai exact, în momentul când trebuia să plătească comanda, artistul a observat că nu avea bani la el. Într-un final, Dorian Popa și-a lăsat lănțișorul de la gât, fiind nevoit să revină a doua zi ca să plătească comanda.

„Am trecut prin cea mai penibilă situație din viața mea. Eram într-un restaurant și când să primesc comanda am văzut că nu aveam bani la mine. Mi-a căzut fața când am văzut că nu merge, pentru că eu nu am portofel la mine, am apple pay pentru că trăim în 2022 și suntem în Franța. Nu știam cum să fac pentru că dacă luam Uber făceam 40 de minute până la hotel ca să mă duc să-mi iau cardul ca să mă întorc să plătesc”, a declarat artistul.

„În acel moment nu știam cum să explic că o să mă întorc mâine. Într-un final după ce l-am sunat pe manager care nu era aici și care a spus că nu este o problemă, pot să plec acasă, dar să las buletinul și să mă întorc mâine să plătesc. Ce crezi? Nu aveam nici buletin la mine. Într-un final i-am zis ca în România, m-am simțit ultimul om. Am scos lanțul de la gât, i-am arătat intagramul la ospătar și i-am zis să se uite să vadă că nu am venit aici să fur mâncare. Am plecat acasă, lăsând lanțul de 24 de grame pe o masă de 60 de euro”, a completat Dorian Popa.

Cântărețul nu se ferește și a dezvăluit că aproximativ 15.000 de euro îi aduce lunar Cheluțu. „Multe din veniturile mele i le pot atribui şi lui Cheluţu. Suntem o familie şi nu împărţim cifrele, aşa că, cât vrea Dumnezeu, noi suntem aici să primim. Dacă ne grăbim să spunem aşa, Cheluţu are o medie între 12.000 şi 15.000 de euro pe lună!”.

Recent, artistul a declarat în podcastul lui Măruță că Instagram și Youtube îi aduc venituri în medie de 30.000 de euro pe lună. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te