FOTO Cercetat pentru corupție, Gabi Bădălău i-a dat bani Biancăi Drăgușanu pentru un SUV de 250.000€

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 29.02.2024 - 12:23
Cercetat pentru corupție, Gabi Bădălău i-a dat bani Biancăi Drăgușanu pentru un SUV de 250.000€ - Foto: spynews.ro
Cercetat pentru corupție, Gabi Bădălău i-a dat bani Biancăi Drăgușanu pentru un SUV de 250.000€ - Foto: spynews.ro

Cercetat pentru corupție, Gabi Bădălău, beizadeaua fostului baron PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, i-a dat bani Biancăi Drăgușanu pentru un SUV de 250.000 €. Deși cei doi anunțau că se despart, se pare că și-au mai dat o șansă. Iar Bentley-ul Bentayga a apărut chiar de „V Day”.

SHARE

Faptul că este cercetat pentru dare de mită într-un dosar care are legătură cu oferirea unei sume de bani unui primar al unei comune din Giurgiu, pentru ca acesta să continue să facă plăți în cadrul unui contract, chiar și pentru lucrări neconforme, nu l-a împiedicat cu nimic, se pare, pe Gabi Bădălău s-o facă pe „Cupidon” și să-i dea bani Biancăi Drăgușanu pentru a-și schimba mașina. 

Citește și: Un fost deputat PSD căutat de poliție, „bombă” în Dosarul Tate: Frații au fost turnați de Bădălău Jr

Cercetat pentru corupție, Gabi Bădălău i-a dat bani Biancăi Drăgușanu pentru un SUV de 250.000€

După ce și-au aruncat vorbe dure, între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău totul pare acum că este lapte și miere.

„Vedeta” și-a schimbat recent mașina, un SUV Mercedes din 2021 care are un preț de sub 100.000 €, cu un SUV de lux Bentley-ul Bentayga, care costă peste 250.000 €. Iar iubitul său a contribuit cu 150.000 € la noua achiziție, bolidul fiind atât cadoul de împăcare, cât și cel pentru Ziua Îndrăgostiților, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, închisă în casă de Bădălău Jr pentru a nu se întâlni cu Alex Bodi la o nuntă

Paparazzi i-au surprins pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la showroom-ul unui dealer. Au intrat împreună, au stat de vorbă cu un angajat. Gabi Bădălău a ieșit primul cu o angajată, iar mai apoi, blondina s-a îndreaptat către mașina iubitului său, a luat o pungă și alte lucruri din portbagaj și a mers către noua ei mașină. 

Ulterior, Gabi Bădălău a fost văzut cu niște foi în mână, probabil ceva formalități, și, apoi, plecând de la showroom-ul auto.

Gabi Bădălău, sub control judiciar pentru corupție

Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, este cercetat pentru dare de mită într-un dosar care are legătură cu oferirea unei sume de bani unui primar al unei comune din Giurgiu, asta pentru ca acesta să continue să facă plăți în cadrul unui contract, chiar și pentru lucrări neconforme, și nu are voie să părăsească România. 

Citește și: VIDEO Baronul Bădălău, în arest pentru mită. Fiul petrece cu manele și cu Bianca Drăgușanu

„Înființare rețea de alimentare cu apă în satele ..., comuna ..., județul Giurgiu”, în lunile octombrie 2021 și noiembrie 2022, omul de afaceri, cercetat în prezenta cauză, împreună cu o altă persoană, i-ar fi oferit bani, prin intermediar, primarului comunei respective, după care tot în luna noiembrie 2022, aceluiași edil, i-ar fi promis un procent de 7% (344.000 lei) din valoarea contractului, pentru ca, în schimb, acesta din urmă să efectueze în continuare plățile către firma respectivă, chiar și pentru lucrări neconforme”, conform DNA.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te