FOTO Cătălin Botezatu, la 57 de ani: Petrecere pe manele și Ferrari de 300.000 €. E dator milioane

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 13.12.2023 - 13:24
Cătălin Botezatu, la 57 de ani: Petrecere pe manele și Ferrari de 300.000 €. E dator milioane - Foto: cancan.ro
Cătălin Botezatu, la 57 de ani: Petrecere pe manele și Ferrari de 300.000 €. E dator milioane - Foto: cancan.ro

Cătălin Botezatu a împlinit recent 57 de ani și a sărbătorit pe manele, aducandu-l special cu avionul pe Cocoș de la Călărași. Creatorul de modă și-a făcut și cel mai tare cadou cu acestă ocazie, cumpărându-și un Ferrari second hand de 670 de cai putere cu circa 300.000 €

SHARE

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a sărbătorit cu mare fast împlinirea vârstei de 57 de ani. A dat o super-petrecere, cu zeci de invitați, la Borșa, la Hotel Ina. Iar atmosfera a fost întreținută de manelistul Cocoș de la Călărași, care a venit însoțit de nu mai puțin de 16 persoane. 20.000 de euro (drum – avion – cazare – reprezentație) l-a costat, în total, pe Cătălin Botezatu prezența manelistului și a membrilor din formație. De asemenea, a cântat și interpreta de muzică populară Oana Font, iar evenimentul a ținut până la 7 dimineața, relatează cancan.ro.

Cătălin Botezatu, la 57 de ani: Petrecere pe manele și Ferrari de 300.000 €

Dacă petrecerea de 57 de ani dată de Botezatu se spune că a costat circa 50.000 de euro, cadoul pe care și l-a făcut creatorul de modă ajunge la 300.000 de euro. 

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un Ferrari 488 second hand de la un om de afaceri din Maramureș.

Nu se știe exact modelul și anul de fabricație, dar supercar-ul a fost produs între anii 2015 și 2019. Versiunea „berlinetta”, adică coupe cu 2 uși, dispune de un motor V8, bi-turbo, de 4.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 670 de cai putere și un cuplu de 760 Nm, și are o cutie de viteze automată, cu dublu ambreiaj și 7 trepte.

Ferrari 488 GTB accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.0 secunde și poate atinge o viteză maximă de 330 km/h. 

Citește și: EXCLUSIV Cătălin Botezatu, urmărit de un investigator privat din Anglia pentru o țeapă de milioane

Botezatu, notificat pentru datorie de peste 2.000.000 lei

Situația financiară a lui Cătălin Botezatu este una foarte ciudată. 

În 2021, Newsweek România scria că peste 2,2 milioane de lei datorează designerul Cătălin Botezatu unor creditori. Aceștia au ajuns la capătul răbdării după ani de zile în care au încercat să recupereze datoria. 

Aduceam și dovezi în acest sens. Cei cărora Botezatu le datorează bani scriu negru pe alb într-un raport că designerul fentează recuperarea datoriei, ascunzând bani de executorii judecătorești:

"în ceea ce îl priveşte pe debitorul Botezatu Cătălin Adrian, s-a arătat, sintetizând, că:

- executorul judecătoresc a recuperat în perioada ianuarie 2018 - martie 2019 suma de 8.880 lei, din care a virat către Bankcoop doar 200 lei, diferenţa de 8.680 lei fiind reţinută cu titlu de cheltuieli de executare;

Citește și: Strania iubire a lui Toma Caragiu pentru o femeie dusă la biserică. Divorț pentru o colegă de scenă

- din anul 2011, de când dosarul se află la executorul judecătoresc Mihăilescu Adriana Emanuela, până în martie 2019 s-au recuperat 56.031 lei (2,6% din creanţa băncii) de la Botezatu Cătălin Adrian, din care Bankcoop a încasat efectiv suma de 33.551 lei (60% din încasările perioadei), diferenţa de 22.480 lei fiind reţinută, cu începere din martie 2014, de executorul judecătoresc;

- în condiţiile în care numai în perioada 2011 - septembrie 2017 debitorul a obţinut venituri nete de peste 1,2 milioane lei, conform informaţiilor obţinute de Fond de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, sumele recuperate nu justifică cheltuielile şi onorariile reţinute.

Datoria lui Botezatu în 2019: 2,15 milioane de lei 

Creditorii au adăugat că, "în ceea ce privește debitorul Botezatu Cătălin Adrian, este semnificativ de notat că, în urma executării silite declanșate împotriva acestuia la BEJ Mihăilescu Adriana, pe o perioadă de 23 luni (între noiembrie 2017 și septembrie 2019), s-a încasat doar o sumă de 850 lei, iar, anterior, s-au încasat doar sume modice (maximum 300 lei/lună), în condițiile în care creanța de recuperat (la data de 31.03.2019) era în sumă de 2.150 mii lei."

Citește și: Botezatu s-a simțit „prostit” după ce a plătit avansul pentru burgerul de 6.200€: „Vreau mici”

Botezatu pretinde că o duce fantastic

„Alții au datorii la mine, unii se fac că uită! (…) Știi ce mă deranjează la oamenii pe care îi împrumut și îi împrumut cu mare drag?! De multe ori fac asta din tot sufletul, pentru că știu că au nevoie de bani, am salvat vieți dând bani, dar chestia aia că atunci când se face termenul, pe 11, pe 13, dă-mi un telefon, nu mă sfida! Te întâlnești cu mine și nu te face că nu-mi datorezi nimic. Asta mă enervează!

Mai am un escroc de italian care trebuie să-mi dea banii pe un apartament și nici acum nu mi i-a dat, o să-l dau în judecată. Banii pe un apartament în nordului, deci e o sumă. Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac de rahat din prima, dar tot escroc e! O să-i recuperez! Îmi trăiesc viața și îmi cheltui banii cu chibzuință, sânge de evreu. Dar nu fac rabat de la plăcerile vieții pe plan personal!” a spus Cătălin Botezatu.

„Sunt posesorul al unor premii Forbes, în Forbes Italia, Forbes France, Forbes Middle East. E ceva să ai astfel de premii în palmares, să faci prezentări în toată lumea. Peste două săptămâni plec la Monaco pentru a doua oară, pentru că prima oară a fost anul trecut, a doua oară este anul acesta, unde fac o prezentare la Hotel De Paris, în cadrul balului Prințului Albert.

Sunt puțini cei care ajung să facă asta și pot să facă asta, indiferent ce spate financiar ar avea, nu prea poți să faci pentru că trebuie să ai și colecții, să fii și creativ, să fii și un nume pe plan internațional… e greu. Eu am sacrificat tot pentru fashion și pentru business-urile pe care le am colaterale”, a explicat Botezatu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te