Experiențe de groază pentru unii români care mergeau în vacanță în Grecia. Au alimentat în Macedonia

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 25.09.2023 - 22:58
Românii merg în vacanță în Grecia pentru peisajele frumoase de acolo Foto: Facebook/ Forum Grecia (imagine cu rol ilustrativ)

Mai mulți români care au mers cu mașina în vacanță în Grecia au semnalat câteva probleme pe care le-au întâmpinat pe traseu. Unii au spus că s-a întâmplat în Macedonia. Alții au pățit asta în Bulgaria.

SHARE

Românii care merg în vacanță în Grecia nu au parte numai de experiențe frumoase. Unii au vorbit despre întâmplări de coșmar pe drumul spre această țară. 

Cele mai frecvente probleme sunt semnalate cele despre alimentarea cu combustibil a mașinilor. 

Experiențe de groază pentru unii români care mergeau în vacanță în Grecia. Au alimentat în Macedonia

Un român a transmis pe un grup de Facebook dedicat vacanțelor în Grecia ce a pățit pe drum.

Citește și: 10 motive pentru a vizita Grecia în afara sezonului. ”Cazarea, mult mai ieftină”

”Cei care călătoresc spre Grecia prin Macedonia să fiți atenți la pompele de alimentare! La un Shell înainte de Gevgelia am alimentat 27 litri de motorină și la casă a apărut 44 litri. A trebuit să plătim.

Nu am putut demonstra deoarece a rămas angajatul lor singur lângă mașină și a zis că e gata să mergem să plătim. Dacă stăteam unul dintre noi acolo poate nu se întâmpla asta. Vă mai spun că volumul maxim al rezervorului nostru este de 45 litri și în bord ne arăta că mai avem de mers peste 300 km cu ce combustibil aveam.

Deci imposibil să alimentam 44 litri și noi am văzut când s-a decuplat caneaua la 27.  Avem un vw polo motor 1.6 diesel cu consum de 4/100 și am făcut plinul la Oravița.  Iar la cealaltă mașină care era cu noi a alimentat 36 litri și i-au cerut 97 € și dacă a plătit cu cardul a fost 52€”, a scris acesta pe grupul Forum Grecia de pe facebook.

Citește și: 11 lucruri pe care poți să le faci când ești în vacanță în Grecia dar nu este vreme de plajă

Această postare a avut o serie de reacții, mulți utilizatori povestind întâmplări similare la alte benzinării, unele chiar în Bulgaria.

”Și în Bulgaria la OMV am avut neplăcerea să fiu încercat cu schema "nu merge plata cu cardul, facem paritatea 1 euro/1leva" refuzați frumos și nu au ce să facă, în 5 min mergea plata cu cardul. Ei nu au vrut să meargă și le-am zis că nu am nici o problema să aștept. Imediat s-a rezolvat”, a scris cineva.

Alții au spus că nu au întâlnit astfel de probleme.

Citește și: Fenomen bizar pe drumurile din Thassos semnalat de români: Am pierdut controlul mașinii la 30 KM/h

”Nu am avut niciodată probleme de genul acesta, chiar alegem să alimentăm în Macedonia de Nord, fiind mai ieftin decât în Grecia... ce să zic, data viitoare nu plecați de lângă mașină până nu pune pompa înapoi”, a mai spus un internaut.

”De când ne-au înșelat și pe noi la plată în benzinărie în NMK, facem poză la pompă și cu poza mergem la plată”.

”În mod normal, după ce așezi pompa înapoi în suport, nu mai poți alimenta din nou până nu plătești. În cazul dvs, a alimentat angajatul? Singura variantă care îmi vine in minte ar fi că v-a trimis să plătiți, fără să așeze pompa în suport, iar el a pompat motorină în alt recipient”, a găsit explicația un alt internaut. 

Citește și: O familie de români jură că nu mai calcă în Thassos. A luat amendă de parcare și a rămas fără numere

Foarte mulți români merg în Grecia în concediu. Ei spun că prețurile sunt mai mici față de România și au parte de condiții mai bune. 

Unii merg și în septembrie în insulele grecești.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te