De ce a intrat Rață din Las Fierbinți în depresie? „Când m-am văzut în oglindă, am început să plâng”

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 07.09.2024 - 19:22
De ce a intrat Rață din Las Fierbinți în depresie - Foto: Facebook/Las Fierbinti
De ce a intrat Rață din Las Fierbinți în depresie - Foto: Facebook/Las Fierbinti

De ce a intrat Rață din Las Fierbinți în depresie? Actorul Marius Chivu, interpretul taximetristului din popularul serial de televiziune a avut un moment de mare cumpănă în viață. Deși pare mereu cu surâsul pe față, corpolentul actor se afundase în tristețe și lacrimi.

SHARE

De ce a intrat Rață din Las Fierbinți în depresie? Rolul taximetristului din serialul de comedie difuzat de PRO TV, care face deliciul românilor de 12 ani - dovadă fiind și audiențele pe care încă le înregistrează - este interpretat de actorul Marius Chivu, un munte de om care a avut parte, însă, de o mare cumpănă în viață.

De ce a intrat Rață din Las Fierbinți în depresie? „Când m-am văzut în oglindă, am început să plâng”

Alături de celelalte binecunoscute personaje ale serialului, de la Celentano, Firicel, Giani și Bobiță, până la Dorel, primarul Vasile, Aspirina, Geanina, Dalida sau Brânzoi, taximetristul din Fierbinți, Nicu Rață, a devenit extrem de îndrăgit de români în interpretarea lui Marius Chivu.

De 12 ani și 25 de sezoane, „Las Fierbinți” spune aceeași poveste satirică la adresa românilor, dar și a clasei politice multe episoade fiind „pigmentate” cu adevărate discursuri-manifest rostite de unul sau altul dintre personajele principale.

Nicu Rață este taximetristul care se vrea șmecher, ce-și invocă mai mereu originea „nobilă” bucureșteană, din Colentina, care „are bucurii” la nevasta gospodarului, dar naivului Brânzoi și care, în general, are apariții în care degajă, de regulă, o energie optimistă.

Dar Marius Chivu, actorul ce intră „în pielea” lui Rață, a trecut, în viața personală, printr-o perioadă și prin stări diametral opuse celor ale personajului său.

Citește și: De ce actorul Văncică din „Las Fierbinți” a refuzat, la început să joace pe Celentano? Ce vise avea?

El s-a născut la 15 august 1974, în București și, în 2000, a absolvit Academia de Teatru si Film „I.L. Caragiale”, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Pentru cei care-l știu doar din Las Fierbinți, poate să pară greu de imaginat, dar Chivu a debutat pe scena Teatrului Bulandra în rolul regelui Henric al II-lea, din spectacolul „Thomas A Becket” de Jean Anouilh, regizat de Adrian Pintea, primind din partea UNITER premiul pentru debut, conform cinemagia.ro.

Marius Chivu, pe platoul de filmare al serialului „Las Fierbinți” - Foto: viva.ro

De altfel, el a jucat și în alte fime și seriale, peste 20 la număr, printre acestea numărându-se debutul regizoral al lui Horațiu Mălăele”, „Nunta mută” (2008), „Periferic” (2010), „”America, venim” (2014), dar și în serialul „La urgență”. În plus, el a apărut și în foarte popularul clip „Perfect fără tine”, al trupei Vama.

Dar, acum câțiva ani, Marius Chivu a trecut printr-o cruntă depresie, din cauza divorțului de prima sa soție, după cum a mărturisit el însuși în podcastul lui Mihai Bobonete, colegul său din „Las Fierbinți” care apare în rolul cârciumarului Bobiță.

„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimic', a mărturisit Marius Chivu, conform viva.ro.

El a adăugat că, inițial, a mers la un psiholog, dar cum a constatat că problema lui nu a fost rezolvată,  s-a decis să meargă la psihiatru.

Citește și: Iubirea copleșitoare, de invidiat care-l leagă, de circa 30 de ani, pe Mihai Bobonete de soția sa

Specialistul i-a pus diagnosticul de depresie post mariaj. Atunci, actorul a început să scrie și poezii, spunând că starea de deprimare l-a ajutat să scrie foarte ușor poezii.

„Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, „Hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa”.

Am zis „băi, prea plângi” şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi?!', i-a mai spus „Rață” lui Mihai Bobonete

Anca Pascu, femeia care a fost „leacul” depresiei actorului și a doua lui soție - Foto: Facebook/Anca Pascu

El a mai dezvăluit că și-a dorit să devină actor de stand-up comedy și a vrut să facă echipă cu Ion Ionuț Ciocia, adică Brânzoi din „Las Fierbinți', însă nu s-au înțeles. Actorul spune că a fost lăsat de izbeliște de către colegul său. 

„Am încercat să fac echipă de stand-up cu Brânzoi, dar e prost. Când am fost într-un pub, unde nu era lume, m-a lăsat şi a plecat acasă. Şi normal că m-am enervat. Ştii care e visul meu? Să joc o piesă de teatru cu tine (n.r. - Bobonete)”, a mai mărturisit Marius Chivu.

Citește și: Cine e actorul care a pierdut 150.000€ la păcănele? Cine e femeia cu 15 ani mai tânără ce l-a salvat

Între timp, actorul a trecut cu bine de depresie, ba chiar trăiește o perioadă foarte fericită alături de a doua soție a sa, Ana Pascu, aceasta dăruindu-i , nu de multă vreme, o fetiță, Sofia.

Anca Pascu este din Pitești, dar a studiat Unviersitatea Babeș-Bolyai și la Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucureşti. Soția actorului a fost redactor la mai multe edituri, iar în prezent este specialist PR la Colegiul Ecologic din Pitești.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te