De ce a divorțat Laura Lavric? "Nu m-am căsătorit din dragoste, de nevoie". Ce spune de fostul soț?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 24.07.2024 - 18:36
De ce a divorțat Laura Lavric de fostul soț? „Era violent, nu m-am căsătorit din dragoste, ci...” - Foto: Arhiva personala / imagine cu caracter ilustrativ

De ce a divorțat Laura Lavric? "Nu m-am căsătorit din dragoste, de nevoie". Ce spune de fostul soț? Ce spune artista care se află în centrul unui scandal despre violență, despre fostul soț?

SHARE

De ce a divorțat Laura Lavric? „Nu m-am căsătorit din dragoste, de nevoie”. Ce spune de fostul soț? Ce spune artista care se află în centrul unui scandal despre violență, despre fostul soț?

De ce a divorțat Laura Lavric?

Laura Lavric, o cunoscută interpretă de muzică populară din România, a divorțat de soțul ei, Ștefan Lavric, după o căsnicie de 33 de ani. Conform declarațiilor sale, motivul principal al divorțului a fost infidelitatea soțului său.

Laura Lavric a povestit că soțul ei a avut mai multe relații extraconjugale, iar acest lucru a dus la deteriorarea relației dintre ei și, în cele din urmă, la decizia de a divorța. În plus, ea a menționat că a fost o decizie dificilă, dar necesară pentru bunăstarea sa emoțională și personală.

Citește și:  Soția nu a „supraviețuit” morții lui Toma Caragiu. Fuge la Paris. Își schimbă de două ori numele

De asemenea, Laura Lavric a menționat că a fost victima violenței domestice. Ea a povestit despre moment în care a fost agresată fizic și verbal de către soțul său, ceea ce a contribuit semnificativ la decizia de a pune capăt căsniciei.

„Fostul meu bărbat ma și jignit spunându-mi «Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent». Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat.

A spus cuvinte și mai urate, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. Ma jignit și asta a fost cea mai mare violență', a mai dezvăluit artist.

Artista a dezvăluit că sa căsătorie din nevoie cu fostul soț.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: «Dacă te căsătorești, îți dam apartament, dacă nu, îți dam garsonieră.» Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate', a povestit Laura Lavric la Etno TV.

Aceasta a mai spus și de ce nu sa recăsătorit.

Citește și:  Artista șantajată să se mărite pentru un apartament. „Nu l-am iubit. Un fost violent”. Alege să moară

'Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de aviație, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. UE? Niciodată! Nu l-am iubit. Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani', a povestit Laura Lavric la Folclorul sub lupă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te