Artista șantajată să se mărite pentru un apartament. „Nu l-am iubit. A fost violent”. Alege să moară

DE Alex Darvari | Actualizat: 17.03.2023 - 18:04
Artista șantajată să se mărite pentru un apartament. - Foto: Antena 1

Una din cele mai apreciate cântărtețe de muzcă populară face acuzații incredibile la adresa fostului ei soț. Ea admite că s-a măritat pentru că a fost constrânsă, dar mariajul a fost un eșec. A vrut să se sinucidă.

SHARE

Cântăreața de muzică populară Laura Lavric spune că a fost nevoită să se mărite pentru a primi un apartament mai spațios. Înainte de Revoluție, locuințele se repartizau și în funcție de numărul membrilor unei familii.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: «Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.» Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate”,  a povestit Laura Lavric la Etno TV.

Citește și: Cum i-a schimbat actorul-călugăr, Dragoș Pîslaru, viața Mariei Ploae: Am îngenunchiat, apoi am plâns

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi «Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent». Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. . M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai dezvăluit artista la Etno tv.

A vrut să se sinucidă

Artista spune că violențele au continuat, iar soțul a „turnat-o” pentru a o împiedica să plece în SUA.

„A avut foarte multe conflicte cu el, iar un scandal s-a soldat și cu o palmă. Mi-a tras o palmă de am umblat o săptămână cu o vantaie, dar și eu i-am dat un telefon în cap de i-a țâșnit sângele.

Citește și: Soția nu a „supraviețuit” morții lui Toma Caragiu. Fuge la Paris. Își schimbă de două ori numele

Mai tărziu, a venit și a doua palmă, dar nu a fost una fizică. Pentru că ea își dorea să obțină viza pentru America, soțul ei a reclamat-o la ambasadă că nu plătea taxe pentru toate concertele. În acel moment artista a clacat și s-a repezit la un pumn de pastile că să se sinucidă. Cel care a oprit-o atunci a fost fiul Victor Lavric, care i-a spus, printre lacrimi, că o consideră o luptătoare. Și, într-adevăr, cântăreață a continuat și a luptat! A divorțat de bărbatul care o făcea nefericită”, a psus la ProTV

Ce sport „banal” practică

„Eu nu mă abat niciodată de la opinci şi de la baticul de pe cap, chiar dacă folclorul nostru sună puţin a manele. Nu renunţ niciodată la original, deoarece, pentru mine, folclorul înseamnă istorie. E adevărat că nimeni nu-mi dă vârsta pe care o am. Dar ştii care-i secretul? Să-ţi rămână sufletul veşnic tânăr.

N-am ţinut niciodată diete, am mâncat tot ce mi-a poftit sufletul, până mi-au găsit colesterolul mare. Însă n-am fost niciodată o grasă, pentru că nu voiam să sparg televizorul (n.r. - râde).

Acum sunt atentă la ce mănânc. Îmi plac salatele şi grătarele, brânza cu smântână şi mămăliguţă şi sarmalele, la care, din păcate, am cam renunţat. În plus, nu fac lucruri speciale pentru a mă întreţine şi folosesc doar o cremă de faţă cu vitamine. 

Dar în fiecare zi merg câte două-trei ore pe jos. Ăsta e sportul meu. Şi-apoi, moldovencele sunt frumoase de la mama natură!”, a spis pentru taifasuri.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te