Cum a pierdut Alin Oprea 1.000.000$ la divorț, bani care au ajuns la soție. Acuzații de infidelitate

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.11.2022 - 10:09
Fosta soție și Alin Oprea - FOTO: Antena1

Alin Oprea și-a cunoscut soția în 1997, iar peste doi ani se căsătoreau. Au divorțat cu scandal în 2021 și Oprea a rămas pe drumuri. Nu înainte însă de a-și aranja copiii cărora le-a cumpărat un apartament la Londra.

SHARE

Alin Oprea a rămas cu buzunarele goale. Fosta sa soție, Larisa, i-a blocat toate conturile bancare. Averea de un milion de euro a ajuns în conturile copiilor lui Alin Oprea. Artistul a rămas să cânte pentru a se întreține.

Alin Oprea, care a cântat în trupa de succes Talisman, a făcut încă un gest minunat și le-a cumpărat copiilor un apartament în Marea Britanie unde aceștia studiază.

Citește și: VIDEO Nouă persoane paralizate au mers din nou după un tratament revoluționar de stimulare a măduvei

Solistul trupei Talisman și Larisa Uță au fost căsătoriți timp de 22 de ani, cei doi având și copii. Recent, o anume Nina Popescu a dezvăluit faptul că fostul ei soț și Larisa Uță s-ar fi iubit în secret, pe vremea când fiecare era căsătorit, cele două cupluri cunoscându-se, de altfel, a dezvăluit cancan.ro

Citește și: FOTO Polițistă, hărțuită de colegi pentru că era prea frumoasă a demisionat și a intrat în OnlyFans

Acuzații dure de infidelitate

„Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil Muzical (specializarea mea), nu Sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare...

Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate «secretele murdare», dar din păcate am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, «poarta adevărului» a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat””, a spus Alin Oprea”, a relatat Alin Oprea pentru sursa citată. 

Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noastre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât, la un moment dat, să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”, a spus Alin Oprea

Pronunțarea divorțului a fost făcută după doi ani de procese.

Solistul trupei Talisman și-a refăcut viața cu Medana. „Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana", a fost mesajul lui Alin Oprea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te