Celine Dion suferă de distrofie musculară. Are 40 de kilograme, nu mai poate să meargă

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 24.11.2021 - 22:20

Îndrăgita cântăreață Celine Dion (53 de ani) suferă de distrofie musculară și, în ciuda eforturilor medicilor, la începutul lunii octombrie, și-a anulat toate concertele din următoarea perioadă.

SHARE

“Am inima frântă din cauza asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni, iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune. Îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a anunțat Celine Dion.

Citește și: FOTO Bia Khalifa, dependentă de „tuning” estetic. Cu nasul bandajat, vrea „fund de braziliancă”

Potrivit informațiilor apărute în presa străină, îndrăgita vedetă se află în îngrijirea medicilor pentru că a are dureri mari în zona picioarelor, gambele îi sunt aproape paralizate, nu se mai poate deplasa din acest motiv, și, în plus, a ajuns la o greutate corporală extrem de mică, de 40 de kilograme, informează unica.ro.

Celine Dion suferă de o afecține ereditară rară, denumită degenerescență sau distrofie musculară, ce se caracterizează prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului. Din păcate, nu există un tratament pentru vindecarea acestei afecțiuni, dar sunt anumite proceduri medicale care pot ameliora simptomele și duc la incetinirea progesiei bolii.

Citește și: FOTO Elena Udrea merge la biserică cu gealații Primăriei Voluntari, păstorită de Florentin Pandele

“Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe, de aceea nu mai poate performa. Echipa ei medicală o monitorizează atent. Nu se poate deplasa, are dureri foarte mari care îi paralizează picioarele. E foarte slăbită și a pierdut mult în greutate. Simptomele sunt îngrozitoare, mai rele decât se aștepata toată lumea. Ea locuiește acum într-o casă nouă, construită special pentru ea. Celine și-a dorit să fie cât mai aproape de școlile copiilor”, a spus Claudette Dione, o membră a familiei artistei, relatează unica.ro.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.