Balint a pierdut un Mercedes și o casă la divorț. Când nu și-a mai iubit partenera a devenit tată

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.06.2023 - 19:49
Balint a pierdut un Mercedes și o vilă la divorț. Alături de Cătălina Balint, prima soție - Foto: gsp.ro

Gabi Balint a pierdut un Mercedes și o vilă după divorțul de prima sa soție cu care are o fetiță. Acest lucru se întâmpla în urmă cu mai bine de 20 de ani și la puțin timp după ce partenera sa a născut.

SHARE

Gabi Balint este unul dintre nu puținii fotbaliști din Generația de Aur care a divorțat, iar acest lucru l-a costat foarte mult. Balint, care a înscris contra Argentinei lui Maradona care avea să ajungă în finala mondialului din 1990, a fost căsătorit cu Cătălina timp de zece ani.

Balint a pierdut un Mercedes și o casă la divorț

Iubirea dintre ei s-a stins exact când pe lume a venit fiica lor Denisa.

La divorț, Gabi Balint i-a lăsat soției un etaj dintr-o vilă, dar și un Mercedes, plus o grădiniță, potrivit gspr.ro

Balint a pierdut un Mercedes și o vilă la divorț

"Ne-am despărțit pentru că nu am mai putut fi împreună. Nu a făcut lucruri grave, ci așa a fost să fie. A fost o perioadă frumoasă, cu plecări, cu vacanțe, cu distracții. Mi-a plăcut că este un om jovial, cu coloana vertebrală, un om cu un caracter frumos", spunea Cătălina. 

Ei s-au separat în 2003 când Denisa avea numai doi ani. Cei doi au luat-o pe drumuri separate, dar păstrează o relație civilizată.

Balint îşi iubeşte enorm fiica cea mare, iar cei doi au o legătură extrem de strânsă. Denisa a studiat şi a absolvit Institutul European de Design în Spania.

Balint a mai avut o fetiță

Ulterior, Balint a avut o idilă cu Raluca, una dintre dansatoarele Andreei Marin. El a lăsat-o însărcinată pe Raluca și, inițial, a refuzat să recunoască fetița. În final, Gabi Balint a anunțat că recunoaște fetița pe care o avea cu Raluca.

"Nu am fost alături de Raluca în timpul sarcinii, pentru că sentimentele mele pentru ea nu mai existau, însă, acum, ea e o femeie importantă pentru mine: mama fetiței mele. Am stabilit deja valoarea pensiei alimentare și am cumparat tot ce este necesar pentru a o aștepta cum se cuvine", a declarat acesta pentru Click.

Cine este Gabi Balint

Gabi Balint a fost membru în prima echipă românească de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987), Steaua București.

A jucat pentru Echipa națională de fotbal a României în perioada 1982-1992, participând ca jucător la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990, și a participat în calitate de antrenor secund al naționalei la CM din 1994 și 1998. Pentru realizările sale din domeniul sportiv a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului Bistrița. 

La 20 ianuarie 2010 a devenit selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova, iar la data de 19 decembrie 2011, la expirarea contractului a refuzat prelungirea acestuia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te