De ce s-a pocăit și s-a botezat Dana Nălbaru la 33 ani: Fricile au dispărut. Sunt fericită cu puțin

DE Alin Crișan | Actualizat: 18.04.2023 - 17:29
Dana Nălbaru, pe calea credinței - click.ro
Dana Nălbaru - Foto: Colaj

Dana Nălbaru a fost una dintre cele mai iubite artiste ale anilor 2000. Fosta solistă a trupei Hi-Q a dezvăluit de ce s-a retras din viața publică și care au fost motivele pentru care a decis să se pocăiască.

SHARE

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, soția lui Dragoș Bucur și-a deschis sufletul. A explicat ce s-a petrecut în viața sa în ultima perioadă și a recunoscut că s-a pocăit.

Artista Dana Nălbaru s-a botezat la 33 de ani

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică. Am venit la tine la podcast și nu mă mai duc la nimeni, promit. La 33 de ani m-am botezat. Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult. Astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a dezvăluit Dana Nălbaru în podcast-ul lui Mihai Morar 

S-a botezat la 33 de ani

Fosta interpretă a povestit despre pasul pe care l-a făcut la 33 de ani, atunci când s-a botezat.

„Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat vedeta.

Citește și: FOTO Satul cu 6.000 de locuitori care stau pe aceeași stradă, lungă de 9 km: E comparat cu Toscana

Dana Nălbaru a dezvăluit că preferă să spele haine în loc să mai urce pe scenă,  astfel că o posibilă reunire a trupei din care a făcut parte este imposibilă. Iar în prezent, pe cartea sa de vizită ar sta scrise cuvintele: „Dana Nălbaru, roaba lui Iisus”.

Un moment de răscruce în viața artistei

La podcast-ului „Fain și Simplu”, Dana Nălbaru a vorbit și despre momentul în care băiețelul ei s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație grea, în care ea și soțul ei, Dragoș Bucur au crezut că o să-l piardă. 

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri.

Citește și: VIDEO Prinsă cu „mâța-n sac”: O femeie și-a deghizat pisica în bebeluș ca să transporte droguri

(…) Când băiețelul meu s-a îmbolnăvit, anul trecut, în ianuarie, și a trecut printr-o operație destul de grea, am trecut printr-un moment în care am crezut că o să-l pierdem”, a spus fosta solistă de la Hi-Q.

În ciuda situației grave, artista nu și-a pierdut niciodată credința. „Nu am fost disperată, am avut cu adevărat credință că lucrurile vor fi bine. M-am pus pe genunchi și m-am rugat. Și am știut că el va fi bine, pentru că atunci Domnul a vorbit. Una este să crezi și altă este să te încrezi în Dumnezeu.

Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…. Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și ii mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a adăugat vedeta.

Copiii învață acasă, cu părinții

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii. Sofia, Roxana și Kadri, mezinul familiei. Vedetele au optat pentru o formă de educaţie neconvenţională, motiv pentru care copiii lor nu sunt înscrişi la şcoală, ci lucrează în fiecare zi, acasă, cu unul dintre părinţi.

Spre exemplu, Kadri, mezinul familiei, are capacități uluitoare de învățare. 

Acesta știa deja să scrie alfabetul cu litere de mână la 3 ani și citea câte o carte pe zi la 6 ani, vârstă la care cei mai mulți copii abia învață primele litere. Datorită abilităților sale ieșite din comun, Kadri se plictisește la școală.

Citește și: VIDEO „Piscină” în mijlocul pădurii: Animale surprinse în timp ce se „îmbăiau” în Piatra Craiului

Potrivit mamei sale, școala nu îl ajută să-și valorifice adevăratul potențial, cel puțin nu în felul în care este structurată la nivel actual în România.

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La sașe ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a declarat artista. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te