Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.04.2021 - 13:36
Andreea Marin șterge cu buretele primele cele trei căsnicii. /paginadepsihologie.ro/

Într-un interviu recent Andreea Marin recunoștea că Adrian Brîncoveanu este cu adevărat sufletul ei pereche. Ba mai mult de-atât vedeta își dorește să devină pentru a doua oară mămică.

SHARE

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

Asta ar da, cumva, de înțeles că și-ar dori un mariaj cu actualul partener de viață, Adrian Brîncoveanu. Vedeta declara recent: „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere.

Citește și: Lovitură de la CEDO pentru antivaxeri: Vaccinarea obligatorie, necesară într-o societate democratică

E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă. Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, declara Adreea Marin recent.

Citește și: EXCLUSIV Afaceri dubioase în starea de urgență la Transporturi. Aparate PCR care nu merg nici acum

Andreea Marin a vorbit, recent, despre cele trei căsnicii ale sale.

Andreea Marin a trecut în revistă cele 3 căsnicii ale sale și nu a avut nici o barieră în descrierile primilor doi soți: Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică.

Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. Andreea Marin amărturisit că nu celebritatea a fost cea care a atras-o la Ștefan Bănică Jr. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvăluit Andreea Marin. ”Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin în aceeași emisiune.

Citește și: Andreea Marin: Nu m-am măritat a treia oară ca să mă răzbun pe Ștefan Bănică. Am făcut o greșeală

 

Al treilea mariaj fără succes

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Este cea de-a treia căsnicie a Zânei, una despre care nu are deloc cuvinte de laudă. ”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin, decomtând, astfel zvonurile potrivit cărora mariajul cu Tuncay ar fi fost doar răzbunare pentru eșecul căsniciei cu Ștefan Bănică.

Citește și : Andreea Marin: Nu am fost atrasă de succesul lui Ștefan Bănică. E tatăl copilului meu. Nimic altceva
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te