Andreea Marin: Nu am fost atrasă de succesul lui Ștefan Bănică. E tatăl copilului meu. Nimic altceva

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.04.2021 - 18:02
Andreea Marin: Nu am fost atrasă de succesul lui Ștefan Bănică. / playtech

Andreea Marin a trecut în revistă cele 3 căsnicii ale sale și nu a avut nici o barieră în descrierile primilor doi soți: Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică.

SHARE

Citește și: FOTO Lino Golden, „fiul adoptiv” a lui Alex Velea avea 100 kilograme la 16 ani. Cum a dat jos 30 kg

Vedeta s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, însă pentru cei doi pur și simplu „nu a fost să fie”, așa că divorțul a venit la doar trei ani după ce și-au jurat iubire veșnică.

Citește și: Lovitură de la CEDO pentru antivaxeri: Vaccinarea obligatorie, necesară într-o societate democratică

„Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață.

Citește și: Interlopul Corduneanu, care a cerut bitcoin ca taxă de protecție pentru o videochatistă, eliberat

Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine. Azi sunt un om matur. Poate că în trecut, tocmai din această lipsă de matruitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei... poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată”, a  dezvăluit Andreea Marin în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Citelte și: Andreea Marin: Mihaela Rădulescu e obsedată de mine. Încerca să mă tragă în jos. Credea că o ameninț

Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. Andreea Marin amărturisit că nu celebritatea a fost cea care a atras-o la Ștefan Bănică Jr. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvăluit Andreea Marin. ”Pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin în aceeași emisiune.

„După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri”, anunțau Andreea Marin și Ștefan Bănică pe Facebook, în 2013, potrivit click.ro.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te