Andreea Marin: Nu m-am măritat a treia oară ca să mă răzbun pe Ștefan Bănică. Am făcut o greșeală

DE Alex Darvari | Actualizat: 08.04.2021 - 18:03
Andreea Marin și Tuncay Ozturk / FB

Andreea Marin (46 de ani) a vorbit de cele 3 căsnicii ale sale și nu a avut nici o barieră în descrierile celor trei soți: Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică și Tuncay Ozturk.

SHARE

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele cele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni şi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Este cea de-a treia căsnicie a Zânei, una despre care nu are deloc cuvinte de laudă. ”A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.).

Citește: FOTO Lino Golden, „fiul adoptiv” a lui Alex Velea avea 100 kilograme la 16 ani. Cum a dat jos 30 kg

Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin, decomtând, astfel zvonurile potrivit cărora mariajul cu Tuncay ar fi fost doar răzbunare pentru eșecul căsniciei cu Ștefan Bănică, arată click.ro.

Andreea Marin a anunţat pe Facebook că se desparte de Tuncay, pe 27 octombrie 2016.

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”.

Citește și: Andreea Marin: Mihaela Rădulescu e obsedată de mine. Încerca să mă tragă în jos. Credea că o ameninț

Andreea Marin şi Şte­fan Bănică s-au îndrăgostit unul de altul în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. Andreea Marin i-a mărturisit lui Mădălin Ionescu, la Metropola TV, că nu celebritatea a fost cea care a atras-o la Ștefan Bănică Jr. ”Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvăluit Andreea Marin

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te