În plin proces de divorț, Anamaria Prodan s-a afișat de Revelion la Dubai cu un tânăr însurat

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 03.01.2022 - 22:29
Anamaria Prodan s-a afișat de Revelion cu un tânăr misterios. Nu e panică, e pe business și însurat. / Foto: kanald.ro

În plin divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a petrecut de Revelion în Dubai și s-a afișat în compania unui tânăr misterios. După ce presa a speculat că ar fi vorba despre un nou iubit, Prodanca a dezvăluit că bărbatul este Tudor Oroș, un partener de afaceri însurat.

SHARE

Într-o rochie neagră, cu crăpătură adâncă pe picior, cu sandale argintii, atent machiată și coafata, așa și-a făcut Anamaria Prodan apariția de Revelion. Lângă ea a stat aproape tot timpul un tânăr afacerist despre care presa s-a grăbit să spună că ar fi noul ei iubit. Însă, nu e chiar așa.

Anamaria Prodan și-a petrecut noaptea dintre ani în compania a numeroși oameni de afaceri și milionari din Dubai, dar unul singur a fost cel alături de care impresara s-a pozat la miezul nopții, dar și ziua următoare.

Citește și: Mașinile care au marcat anul 2021. Performanțe care rămân în istorie

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan, în pentru spynews.ro.

Sexy-impresara a ținut să sublinieze, de asemenea, că antreprenorul nu este ”sezonier” în Dubai, ci un om de afaceri profesionist.

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai :) Este mândria românilor!“, a adăugat Anamaria Prodan.

Citește și: Forbes, „Top 100 cele mai puternice femei din lume” în 2021: Merkel, detronată de MacKenzie Scott

Cine este Tudor Oroș, partenerul misterios al Anamariei Prodan de Revelion

Tudor Oroș, tânărul afacerist cu care s-a afișat Prodanca de Revelion, este din Bistrița, locuiește de șapte ani în Dubai și a studiat în Marea Britanie, fiind un antreprenor de succes, dar totodată și director executiv care conduce tot grupul de firme Carfax Education, cu locații în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abu Dhabi.

Mai mult decât atât, are legătură și cu platforma de Online Education care implementează tehnologia Blockchain prin programul „Learn to Earn”.

Anamaria Prodan este investitor și partener în proiectul The Online School, prima școală online acreditată cu bazele în Oxford prin Carfax College care lansează o platformă de educație online powered by Blockchain Technology. The Online School reduce prețul de acces la educația de top pe sistemul britanic, pe programe dezvoltate de Carfax College Oxford.

Școala are prima inițiativă „1 for 1” din industria de „Edtech”, prin care vor da access la educație premium familiior cu posibilități limitate, scrie spynews.ro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te