FOTO Adelina Pestrițu și fiica sa s-au întâlnit cu Moș Crăciun la el acasă, în Laponia

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 27.12.2021 - 11:36
Adelina Pestrițu și fiica sa s-au întâlnit cu Moș Crăciun la el acasă, în Laponia. / Foto: Facebook, Adelina Ioana Pestrițu
Adelina Pestrițu și fiica sa s-au întâlnit cu Moș Crăciun la el acasă, în Laponia. / Foto: Facebook, Adelina Ioana Pestrițu
Adelina Pestrițu și fiica sa s-au întâlnit cu Moș Crăciun la el acasă, în Laponia. / Foto: Facebook, Adelina Ioana Pestrițu

Adelina Pestrițu împreună cu soţul său, Virgil Șteblea, dar și fiica lor au plecat într-o călătorie de poveste în Laponia, ”Țara lui Moș Crăciun”. Micuța Zeny a fost în extaz.

SHARE

Adelina Pestrițu a povestit pe pagina sa de Instagram câteva lucruri despre experienţa minunată, dar şi cum a reacţionat micuța Zenaida în momentul în care l-a întâlnit pe Moş Crăciun.

Adelina Pestriţu s-a pregătit intens pentru a pleca în Laponia. Cu câteva zile înainte, s-a documentat foarte bine despre locurile pe care urma să le viziteze. De asemenea, bruneta şi-a luat multe haine groase, atât pentru ea, cât şi pentru soţul şi fiica sa pentru ca cele peste -20 să nu îi împiedice să se bucure de experienţă, relatează cancan.ro.

Citește și: FOTO Daciana Sârbu a plecat în căutarea lui Moș Crăciun, în Laponia. Victor Ponta a rămas acasă

Adelina Pestrițu, soțul și fiica, întâlnire privată cu Moș Crăciun

Într-un mesaj pe pagina sa de Instagram, Adelina Pestriţu a povestit despre întâlnirea privată pe care au avut-o cu Moș Crăciun. De asemenea, aceasta a mărturisit faptul că Zeny nu va uitat niciodată ziua în care i-a cunoscut pe Moș Crăciun, Doamna Crăciun, pe elfi și pe renul Rudolf.

„Este incredibil cât de bine este totul gândit. Experiența este de neuitat. Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz.

Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta, am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg, Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf.

Citește și: FOTO Bianca Drăgușanu și-a dorit „ochi de pisică”, ca Shakira, și și-a făcut operație de cantopexie

Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf. Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!”, a scris Adelina Pestrițu pe rețelele de socializare, notează cancan.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te