Actorii primei telenovele românești. Papadopol a divorțat de colega de platou. Bordeianu e la țară

DE Alex Darvari | Actualizat: 27.01.2023 - 18:12
Numai iubirea- Foto: ProTV

„Numai iubirea” a fost prima telenovelă românească, difuzată în urmă cu aproape 20 de ani. Unii dintre protagoniști și-au continuat carierele de actori, alții au renunțat la scenă și au ales o viață liniștită de familie.

SHARE

„Numai iubirea ”este prima telenovelă românească, produsă de Media Pro Pictures a cărei premieră a avut loc la data de 2 octombrie 2004 difuzată pe posturile de televiziune Pro TV și Acasă TV, primul fiind specializat în difuzarea de telenovele.

Telenovela este structurată ca un serial color format din 100 episoade a câte 60 minute. 

Actorii primei telenovele românești. 

Alexandru Papadopol (rol Dan Bratu). A jucat în mai multe telenovele. A avut diverse roluri în 20 de filme. S-a căsătorit cu Ioana Ginghină care juca, de asemenea, în telenovelă. Au trăit împreună timp de 12 ani.  Au divorțat în urmă cu 4 ani după ce Papadopol s-a cuplat cu soția lui Adrian Titieni.

 La scurt timp, actorul a fost surprins alături de actrița Adriana Titieni, care era căsătorită de multă vreme cu Adrian Titieni. Ulterior s-a dovedit că Adriana Titieni și Papadopol formau un cuplu.  

„Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit”, a spus Ioana.

Ioana Ginghină formează un cuplu cu Cristi Pitulice de mai bine de doi ani, dar nu s-au căsătorit. Alexandru Papadopol s-a despărțit de Adriana Titieni.

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis


Oana Zăvoranu - Andreea Damaschin, în telenovelă. A a avut o relație de lungă durată cu Pepe, czre cânta pe coloana sonoră a filmului. A ieșit complet din lumina reflectoarelor după o serie de mari scandaluri prin platourile tv și pe la poliție. După decesul mamei sale, deține un cimitir.

Anul trecut, Poliția a descins, alături de un executor judecătoresc, la clinica de fițe deținută de Oana Zăvoranu, pentru a recupera bunuri a căror valoare pot acoperi mai m ulte prejudicii.

O sumă fabuloasă, de 130.000 de euro, ar avea compania administrată de Oana Zăvoranu de achitat unui laborator de analize medicale.

Mai grav, lucrurile ar fi mers și mai departe! Medicul Bogdan Furtună, manager al spitalului Colțea din București, a colaborat cu clinica Oanei. Acesta chiar ar fi împrumutat-o cu 40.000 de euro și atunci când medicul și-a cerut banii, ar fi fost supus unei tentative de șantaj.

Citește și: Oana Zăvoranu ar fi șantajat un medic celebru ce a împumutat-o cu sume imense. I-a pretins 800 mii €


Dan Bordeianu - rol: Victor Bratu. De aproape 10 ani, Dan Bordeianu a lăsat agitația din București și s-a mutat la țară alături de soția sa și cei doi copii. Actorul locuiește la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care a renovat-o după bunul său plac. Acolo are o grădină, unde cultivă legume și de care îi face plăcere să se ocupe.


Adela Popescu. S-a căsătorit și are trei copii. Prezintă emisiuni pentru trustul PRO. Alpături de soț, cei doi s-au aflat două luni în Republica Dominicană, la filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și au fost nevoiți să apeleze la o bonă pentru a-i ajuta cu îngrijirea și supravegherea copiilor.

Citește și: Adela Popescu și soțul, două luni în Republica Dominicană cu cei 3 copii. De ce o blamează pe bonă


Corina Dănilă - Ana Dogaru, protagonistă.  Corina Dănilă a trecut printr-un divorț dureros de celebrul prezentator de știri sportive Valentin Moraru. ,,L-am cunoscut pe soțul meu la Pro Tv. M-a păcălit Valentin Moraru, care prezenta știrile din sport, și m-a luat de nevastă. Dar cred că l-am păcălit și eu pe el.”, a declarat artista.    
Câțiva ani mai târziu, aceasta și-a găsit fericirea alături de faimosul pilot Norris Măgeanu, cu care are o fiică.

Subiectul filmului

„Aveau o viață fericită împreună: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) și Bianca (Bianca Neagu). Până într-o zi nefericită în care viața Ioanei a fost curmată de un tragic accident de mașină care îi marchează pe viață, atât pe fetiță, dar mai ales pe Dan care conducea mașina în momentul fatal. Bianca, fetița lor, avea numai cinci ani, iar Dan a rămas să-i fie și tată și mamă, copilul fiind singurul său motiv de a trăi; lumina ochilor săi...

Deși Bianca nu suportă ideea ca tatăl ei să-și mai găsească o nouă soție, atunci când o cunoaște pe Ana (Corina Dănilă), profesoara ei de engleză, o femeie frumoasă și modestă, își schimbă părerea și încearcă din răsputeri să-i apropie pe cei doi”, a raată cinemagia

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te