Actorul celebru pe care îl înlocuiește Bendeac la PRO TV. Pus pe fugă de la Antena 1 de Cheloo

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.10.2022 - 20:08
Mihai Bendeac - FOTO: iumor

Mihai Bendeac, cel care a fost jurat al emisiunii iUmor în primele 12 sezoane ale show-ului, vrea să plece de la Antena 1. Motivul pueril al despărțirii arată că Bendeac forțează plecarea la Pro TV.

SHARE

Mihai Bendeac se află în negocieri cu postul concurent Pro TV, pentru un loc în juriul emisiunii „Românii au talent“. El ar urma să-l înlocuiască pe Florin Călinescu.

Negocierile se învârt în jurul unor clauze uriașe pe care Mihai Bendeac ar putea fi nevoit să le plătească din cauza gestului pe care l-a făcut în momentul în care a părăsit, fără acordul șefilor, scaunul de jurat.

În contractul pe care Mihai Bendeac l-a semnat cu Antena 1 sunt prevăzute daune de sute de mii de euro în situația în care, exceptând forța majoră, cele două părți nu își duc, la bun sfârșit, înțelegerea.

Există semne că Bendeac a forțat plecarea de la Antena 1

Într-o pauză de filmări, în urmă cu câteva săptămâni, Mihai Bendeac se uita la un filmuleț în care Mugur Mihăescu (ex Vacanța Mare) îi blama pe adepții vaccinului anti-COVID. La rândul său, acesta l-a ironizat pe Mugur Mihăescu în timp ce viziona clipul, însă colegii de platou au filmat toată scena, cu scopul de a prezenta imaginile pe post.

Citește și: Divorțul anului în televiziune. Antena 1 îi cere sute de mii euro lui Bendeac să îl lase la PRO TV

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!„, ar fi „tunat” actorul.

Alergat de Cheloo

Mihai Bendeac ar fi fost la un pas să fie bătut de Cheloo la iUmor susțin jurnaliştii de la cancan.ro. Conform sursei citate, intre actor şi rapper au fost mai multe scene de acest fel. În trecut, sursa precizează faptul că rapperul Cheloo l-a alergat pe platou pe Bendeac, vrând să-i aplice o corecție fizică, fiind deranjat de actor. Mihai Bendeac s-ar fi baricadat în baie, iar Cheloo a început să lovească cu pumnii și picioarele ușa băii. În acest episod, echipa de producție și Delia au râs crezând că totul este o glumă și că cei doi nu au nimic de împărţit. S-au înşelat, iar Mihai Bendeac a tras o sperietură soră cu moartea.

Citește și: „Vocea României” coboară de pe scenă și moare. O dramă i-a ruinat primul mariaj, l-a dus spre alcool

Al doilea incident de acest fel a avut loc în timpul filmărilor noului sezon. Cheloo l-a înjurat pe Bendeac, iar echipa de producție ar fi considerat că totul este o glumă.

Actorul a fost rănit de comportamentul colegilor de platou care preferă să se amuze de scene, nu să-i ia apărarea, și a decis să nu mai vină la emisiune. Acesta consideră că este doar o chestiune de timp până când Ștefan Cătălin Ion aka Cheloo îi va aplica o corecție fizică, scrie cancan.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te