Simona Halep s-a retras de la Wimbledon: Sunt dezamăgită şi supărată

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 25.06.2021 - 12:37
Foto: INQUAM Photos/Mircea Roșca

Al treilea turneu de Mare Şlem al anului, cel de la Wimbledon, în care Halep este campioana en titre se va desfăşura între 28 iunie şi 10 iulie. Simona a câștigat în 2019, apoi ediţia 2020 a fost anulată.

SHARE

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 mondial, şi-a anunţat pe un site de socializare, retragerea de la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon pe care l-a câştigat în urmă cu doi ani.

Citește și: Femeia cu maceta, care sărit să-l ajute pe tipul cu BMW, ar fi o damă de companie. Amândoi, liberi

"Cu mare tristeţe îmi anunţ retragerea de la turneul de la Wimbledon, nefiind încă refăcută complet după accidentarea la gambă. Am dat totul pentru a fi pregătită să joc la Wimbledon şi după amintirile speciale de acum doi ani eram încântată şi onorată să revin pe acest teren din postura de campioană en titre. Din păcate, corpul meu nu a cooperat aşa că sunt nevoită să păstrez acest sentiment pentru anul viitor", a scris Halep într-un mesaj pe contul personal de Instagram.

Citește și: Interlopul Mărgan și-a luat o sticlă în cap pentru dedicații muzicale. Acum trebuie să și plătească

"Pot spune sincer că sunt dezamăgită şi supărată că sunt nevoită să iau această decizie. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru mine, dar ratarea a două turnee de Mare Şlem a făcut-o cu atât mai grea din punct de vedere mental şi fizic. Voi vedea ce îmi rezervă viitorul, dar sper ca această perioadă să mă transforme într-o persoană şi un sportiv mai puternic. Mulţumesc organizatorilor pentru înţelegere şi susţinere", a adăugat Halep.

Citește și: Florin Salam, turneul interlopilor: a cântat pentru clanul Văncică, Duduieni și Mircea Nebunu

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat turneul de la Roland Garros.

Al treilea turneu de Mare Şlem al anului, cel de la Wimbledon, în care Halep este campioana en titre (titlu câştigat în 2019; ediţia 2020 a fost anulată, n. red.), se va desfăşura între 28 iunie şi 10 iulie.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.