Preţuri mari pentru biletele de la meciurile Euro 2024. Cum le poţi cumpăra?

DE Florin Budescu | Actualizat: 05.12.2023 - 10:03
Preţuri mari pentru biletele de la meciurile Euro 2024 - Foto: Profimedia Images

Preţuri mari pentru biletele de la meciurile Euro 2024. Cum le poţi cumpăra? Pentru turneul final din vara anului viitor, UEFA a pus în vânzare 1,2 milioane de bilete, în perioada 3 octombrie - 26 octombrie 2023.

SHARE

Preţuri mari pentru biletele de la meciurile Euro 2024. Cum le poţi cumpăra? Pentru turneul final din vara anului viitor, UEFA a pus în vânzare 1,2 milioane de bilete, în perioada 3 octombrie - 26 octombrie 2023. O altă tranșă, de un milion de tichete, este disponibilă de ieri.

FRF a făcut un anunț important, care-i privește pe fanii care vor să vadă pe viu naționala României, la Campionatul European.

Preţuri mari pentru biletele de la meciurile Euro 2024

”Biletele la meciurile României de la EURO 2024, din Germania, se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA, de pe website-ul uefa.com/euro2024/ticketing, începând cu 4 decembrie.

Trebuie să vă creați un cont de utilizator pe acest portal și apoi să urmați pașii indicați de UEFA pentru achiziționarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeți opțiunea FAN ROMANIA.

În cazul în care cererea va depăși numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora.

Citeşte şi: Fotbalistul român Radu Drăguşin a găurit poarta echipei Hellas Verona. Genoa a învins cu 1-0

Federația Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing.

Vă recomandăm cu tărie să nu apelați la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens”.

"Tricolorii" vor debuta la turneul final împotriva echipei din urna a patra, în acest moment necunoscută. Meciul va avea loc pe 17 iunie, la Munchen, de la 16:00 (ora României), conform DigiSport.

Citeşte şi: Cine e fotbalistul maghiar ce valorează peste Naţionala României. E de 7 ori mai scump ca Drăguşin

Apoi, pe 22 iunie, de la 22:00, România va înfrunta Belgia, la Koln, pentru ca pe 26 iunie, de la 19:00, să dispute ultimul meci din faza grupelor împotriva Slovaciei, la Frankfurt.

În total, UEFA scoate la vânzare 2,7 milioane de bilete, ultimele vor putea fi cumpărate la finalul lunii martie 2024, după barajul din Liga Națiunilor, când se vor afla numele ultimelor 3 echipe care vor participa la EURO.

Prețurile biletelor încep de la 30 de euro și pot ajunge la 1.000 de euro, la marea finală. Un milion de bilete vor fi disponibile la prețuri de 60 de euro sau mai mici. O persoană poate achiziționa doar 4 bilete la un singur meci.

Preţurile cresc, în funcţie de faza competiţiei

La partidele din faza grupelor, tichetele vor costa de la 30 la 200 de euro, în timp ce un fan care va vrea să urmărească un joc din optimile de finală trebuie să scoată din buzunar între 50 și 250 de euro, în funcție de sectorul de tribună ales.

Pentru confruntările din sferturi, prețurile variază între 60 și 300 de euro, iar la semifinale, între 80 și 600. Cine își dorește să fie prezent pe Olympiastadion, la marea finală de pe 14 iulie, trebuie să plătească între 95 și 1.000 de euro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te