Anamaria Prodan îi cere despăgubiri de 350.000 de euro fotbalistului Dennis Man în instanță

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 29.10.2021 - 14:37
Anamaria Prodan îi cere despăgubiri de 350.000 de euro fotbalistului Dennis Man în instanță. / Foto: realitateasportiva.net

Toată lumea vorbește despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar impresara are și alte lucruri de rezolvat în instanță. Ea îi cere despăgubiri de 350.000 de euro fotbalistului Dennis Man, trebuind să plătească o taxă de timbru de zeci de mii de lei.

SHARE

Procesul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man, fostul jucător al FCSB a început, săpătmâna aceasta, la Tribunalul București. Prima înfățișare a avut loc marți și s-a încheiat cu o amânare pentru ” satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”.

Mai precis, Anamaria Prodan trebuie să depună o taxă de timbru care se calculează în funcție de valoarea despăgubirilor pe care le solicită. În cazul de față, ea îi cere lui Man nu mai puțin de 350.000 de euro, pentru că nu a respectat contractul semnat cu ea.

Citește și: De ce este supranumită Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Reghecampf, „Gură de Aur”

Prin urmare, conform legii, impresara va trebui să achite o taxă de timbru de peste 20.000 de lei pentru ca dosarul să se poată judeca.
 
Următoarea ședință, în care se vor lămuri ”aspectele referitoare la timbraj”, a fost fixată pentru ianuarie 2022, informează wowbiz.ro.

Dennis Man, dat în judecată de Anamaria Prodan după ce a fost transferat la Parma pentru 13 milioane de euro prin intermediul lui Giovanni Becali

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după ce jucătorul a fost transferat la Parma pentru 13 milioane de euro prin intermediul lui Giovanni Becali, deși se afla sub contract valabil cu ea. În acest fel, spune Anamaria, a fost privată de comisionul de transfer care i se cuvenea.

Citește și: FOTO Walter Zenga țintește sus. La 61 de ani, are iubită model cu 30 de ani mai tânără

Impresara a acuzat presiuni la care a fost supus Dennis Man de către Gigi Becali, finanțatorul FCSB, să renunțe la contractul cu Anamaria Prodan. În schimb, Becali i-a oferit acesteia 100.000 de euro pentru a nu mai avea pretenții la banii din comision, sumă pe care impresara a refuzat-o.

În aceste condiții, Anamaria Prodan l-a acționat în instanță pe jucător, pe motiv că a renunțat unilateral la contractul cu ea, deși clauzele nu permiteau acest lucru. Ea a declarat că nu este supărată pe Man, însă va trebui să-și recupereze cumva banii.

Citește și: Gigi Becali, amendat de CNCD pentru declarații sexiste la adresa Anamariei Prodan: „Niște prostii”

”Nu e vorba de supărare. Este un contract, trebuie respectat. Eu nu am nici o problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu știu a cui este decizia față de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă intresează, eu am un contract, merg pe acel contract.(...) Cred că așa e cel mai normal, de ce să ne certăm. Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât... am avocați, nici nu mă interesează mai mult. Am avocați, aștept să văd ce va fi”, a declarat Anamaria Prodan, la depunerea reclamației în instanță, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te