Gigi Becali, amendat de CNCD pentru declarații sexiste la adresa Anamariei Prodan: „Niște prostii”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 28.10.2021 - 09:42
Gigi Becali, amendat de CNCD pentru declarații sexiste la adresa Anamariei Prodan: „Niște prostii”. / Foto: as.ro

Latifundiarul din Pipera Gigi Becali a pierdut bătălia cu sexy-impresara Anamaria Prodan la CNCD și trebuie să plătească o amendă pentru declarații sexiste, dar nu este de acord cu verdictul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

SHARE

Anamaria Prodan a publicat documentul prin care CNCD a stabilit vinovăția lui Becali, iar patronul FCSB-ului este obligat să plătească o amendă pentru afirmațiile considerate jignitoare și discriminatorii la adresa femeilor. De asemenea, sexy-impresara a lansat și un atac aspru la adresa omului de afaceri din Pipera.

”Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum trebuie să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții - cu respect, cu profesionalist, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri.

Citește și: Tensiuni între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su!”

Tot așa ne învață și biserica, mămica în primii șapte ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii dintre noi... Pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează 'prostiile' celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă. Am, totuși, o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă?

Citește și: Modelul Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, merge cu cârje. A suferit o operație la genunchi

Cam ce ar mai trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Reacția lui Gigi Becali la decizia CNCD

Gigi Becali a reacționat după ce a pierdut ”bătălia” cu Anamaria Prodan la CNCD.

”Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a declarat Becali, pentru fanatik.ro.

Citește și: De ce este supranumită Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Reghecampf, „Gură de Aur”

De unde a început scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali

Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut relații amicale până la începutul acestui an, când patronul FCSB a decis ca transferul lui Dennis Man, fotbalist reprezentat atunci de soția lui Laurențiu Reghecampf, să se facă prin intermediul firmei fraților Victor și Ioan Becali.

”Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. 'Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri'. Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat.

Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu. Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie”, declara Gigi Becali, în luna ianuarie.

Aceasta ar fi declarația care a făcut-o pe Anamaria Prodan să-l reclame pe patronul FCSB la CNCD, relatează digisport.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te