De ce este supranumită Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Reghecampf, „Gură de Aur”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 11.11.2021 - 11:22
De ce este supranumită Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Reghecampf, „Gură de Aur”. / Foto: capital.ro

Corina Caciuc, alias Corina Bilcoin sau „Gură de Aur”, face turul presei mondene de când s-a aflat că ar fi însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Dacă amanta lui Reghe apare drept Bilcoin în social media, porecla „Gură de Aur” a câștigat-o la un concurs în Dubai.

SHARE

După o căsnicie frumoasă de 13 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. La scurt timp, au apărut și primele poze cu antrenorul alături de presupusa sa amantă, Corina Caciuc.

Citește și: Frații Anaser și Lindon Duduianu, Mircea și Vali Nebunu, dispăruți fără urmă. Preda, protejat

Anamaria Prodan a ieșit public și a mărturisit că însăși soțul ei a dat pozele respective presei și mai mult, în urma unei discuții telefonice cu Reghe, acesta i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf. Nu mai există cale de întoarcere.

Citește și: Fiica lui Dragnea s-a căsătorit în secret. Liviu Dragnea i-a binecuvântat pe însurăței din pușcărie

Cine este Corina Caciuc/Bilcoin și de ce e poreclită „Gură de Aur”

Anamaria Prodan a făcut publice mesaje de la o tânără care se pare că o cunoaște bine pe Corina și care a dat mai multe detalii din viața acesteia, informează wowbiz.ro.

Citește și: Interlopii Zabar, Fildeș, Biță, Rafi, Decan, Noris și Țugui s-au încăierat la Poliție pentru o casă

”Dragă Ana, te respect și ești un model pentru mine. Viața a făcut în așa fel încât să ajung prin Dubai, să nu-mi ascult părinții și să intru prin lumea aceasta a ”escortelor”, o știu din 2015 pe asta (Corina Caciuc, n.r.). Asta a ajuns pe prima pagină în ziare și sunt șocată.

De mică visa celebritate(...) Periculoasă tare l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta când tu erai în România. Râdea de el că l-a împachetat, că i-a mâncat cașcavalul.

Citește și: Soția lui Tzancă Uraganul, Mădălina Miu, bătută-măr de iubita manelistului, Alina Marymar

Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău! Și ai grijă că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers cu niciunul”, este o parte din mesajul primit de Anamaria Prodan, din partea unei apropiate a presupusei amante a lui Reghe.

Corina Caciuc apare în presă și sub numele de Corina Bilcoin, însă acesta pare doar un nume folosit pe rețelele de socializare. Însă, potrivit realitateasportivă.ro, s-a aflat și de ce este poreclită "gură de aur".

Pe vremea când Corina Caciuc era stabilită în Anglia, și cel mai probabil studia la master la Cambrigde, ar fi câștigat premiul “Golden Mouth” (”Gură de Aur”), în cadrul unei competiții internaționale organizate în Dubai pentru videochatiste și hostesse, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te