Zahăr toxic: de ce iubim chipsurile și urâm broccoli

DE Adam Piore | Actualizat: 21.01.2022 - 10:54

Cea mai importantă armă din arsenalul Big Food se dovedește a fi zahărul. Moskowitz a inventat termenul „punct de beatitudine“, pentru a descrie „cantitatea perfectă“ de dulceață dintr-un produs, pentru a maximiza consumul.

SHARE

Deși oamenii de știință nu înțeleg încă cum alimentele ultraprocesate îi fac pe oameni să se îngrașe - care dintre miile de substanțe chimice, aditivi și nutrienți duc, de fapt, la rezultate mai...

Articol premium

Contribuie la susținerea jurnalismului de calitate! Abonamente de la doar 3,50 lei pe săptămână! Alege tipul de abonament care ți se potrivește!

Abonează-te acum!
Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te