Olivia Steer: Bill Gates ne-a infectat cu COVID ca să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.01.2021 - 17:10
Olivia Steer / Digi24

„Celebra” coronasceptică lovește din nou, preluând o postare plină de conspirații și care nu are nicio bază științifică, ci doar speculații.

SHARE

Olivia Steer preia o postare a avocatului Gheorghe Piperea în care Bill Gates este capul răutăților care a inventat coronavirus pentru a câștiga sume de bani uriașe. Gates controlează OMS și este firma privată a lui Gates, zice Steer fără nicio dovadă..

Citește și: Contul Oliviei Steer, spart de oculta mondială. Realitatea: anti-vaccinista nu știa să folosească FB 

„- China și Bill Gates au acces direct, nestingherit, la toate informațiile, planurile și strategiile zisei organizații, ca și când ar fi o magazie din fundul propriei lor curți;

Câteva reflecții acum, dacă mai aveți răbdare.

De vreme ce OMS a mințit, de vreme ce guvernele lumii au mințit, de vreme ce China a jucat șah cu umanitatea (băgând spaima în lume cu filmulețele cu chinezi căzători pe strada ca din senin, cu străzi pustii și cu locuințe sparte cu ferocitate pentru a extrage de acolo „infectații”), pentru a câștiga trilioane la bursă și noi teritorii economice sau geostrategice, înseamnă că retroactiv, toate dubiile, toate criticile, toate spaimele pentru drepturi și libertăți ale celor câțiva eretici care au stat treji în fața acestor scenarii au fost corecte. 

- Bill Gates, prin două vehicule speciale (o fundație și un trust), este cel mai mare finanțator al organizației; pur și simplu, organizația nu mai are caracter public, mondial, ci a devenit firma privată a lui Bill Gates, încă de pe vremea fostei directoare a OMS, chinezoica Chan; în timp ce șefilor de state li se acordă maxim 5 minute de speech, lui Bill vacinatorul i se acordă 40 de minute, în plenul organizației și în văzul întregului glob.

De vreme ce Bill Gates are acces la informațiile confidențiale, privilegiate, ale OMS, având concomitent calitatea de investitor semnificativ în acțiuni emise de corporațiile Big Pharma (Moderna și Pfizer fiind două dintre cele 7 astfel de corporații care au transformat lumea în câmpul lor de experimente clinice la care Gates deține purcoaie de acțiuni), înseamnă că a practicat și încă mai practică, nestingherit, insider trading (delict de inițiat).

De altfel, OMS a făcut, din când în când, declarații amicale pentru Big Pharma, care au determinat creșteri colosale ale cursului acțiunilor la bursă și, deci, colosale sporuri de avere pentru Bill. Vă amintiți, desigur, povestea cu remdesevir-ul (medicament creat pentru tratamentul contra ebola, dar utilizat foarte multă vreme ca medicament off label contra covid). Când OMS a declarat că remdesevir e bun, acțiunile Gilead, producătorul remdesevir, au explodat și, odată cu acestea, întregul cortegiu de acțiuni Big Pharma listate la bursa din NY au dobândit valori care s-au dus în tavan.

Apropo de vindecătorul Bill - în afară de faptul că individul ne consideră pe toți niște terminale care pot fi infectați cu viruși/virusuri și, ulterior, vindecați cu anti-viruși/vaccin, e curios că nimeni nu se întreabă de ce Bill se insinuează ca specialist în virusologie și epidemiologie, deși este un IT-ist care nu a terminat niciodată vreo facultate (adică, e unul cu „școala vieții”, ca la noi, pe malul Dîmboviței sau al Someșului). Lumea nou-normalilor face, însă, ca trenul în gară cînd unii „conspiraționiști” ridică niște întrebări și dubii și atrag atenția asupra riscurilor de totalitarism, care nu au fost nicicînd mai mari ca acum, în pandemie. Btw, retroactiv, devine evident că termenul de „plandemie” nu mai este chiar un simplu joc de cuvinte sau o ironie amară.

În fine, ar mai fi multe de spus, dar nu e cazul să vă obosesc. Doar atât va mai spun azi - că Bill nu este o persoană, este o entitate cu multiple fațete, un nod important într-o puternică rețea de sens din care fac parte ciracii săi din industria Big Tech. Cu Bill omniprezent în cadrul OMS, cu Fauci în coasta lui Trump, industria Big Tech nu numai că căpătat cîteva trilioane de dolari, suplimentar față de trilioanele de dolari deja deținute (aveau nevoie „să mănâncă” și gura lor ceva, amărâții de ei), dar au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă. O lume intenționat falimentată.”, scrie Olivia Steer preluându-l pe Piperea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te