Big Food: Mâncarea ultraprocesată, capcana dulce care ne bagă în spital
Data publicării: 18.01.2022 • 17:11
Data actualizării: 06.02.2022 • 11:01





Explozia de alimente „ultra-procesate“ care doar seamănă cu ceva ce ar putea avea o oarecare legătură cu naturalul, se află în spatele unui număr tot mai mare de boli legate de alimentaţie.
În urmă cu câțiva ani, Kevin Hall și-a propus să demonteze o teorie, susținută de un număr tot mai mare de nutriționiști, potrivit căreia americanii deveneau mai grași și mai bolnavi din cauza proceselor industriale și chimice complexe pe care companiile alimentare le foloseau pentru a-și face produsele atractive.
Articol premium
Contribuie la susținerea jurnalismului de calitate!
Abonamente de la doar 3,50 lei pe săptămână!
Alege tipul de abonament care ți se potrivește!
Abonează-te acum!
„Studiile au fost copleșitoare. Au fost sute și sute. Nu există nicio îndoială că acesta nu este un lucru bun. E o problemă“.