Cine sunt videochatista Lovin și Cerva, eliberatoarea lui Dragnea, noii protestatari de profesie

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 16.09.2020 - 15:16
Foto: G4Media

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei și conferința de presă a lui Nicușor Dan au fost bruiate, marți, de două protestatare de profesie care s-au remarcat prin poziții pro-PSD, pro- Dragnea și prin atacuri virulente împotriva lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Nicușor Dan.

SHARE

Oana Lovin și Codruța Cerva au susținut că au fost împiedicate de jandarmi să scandeze împotriva președintelui Klaus  Iohannis, fiind intens mediatizate pe parcursul zilei de marți la România TV. Ulterior, cele două și-au mutat protestul în fața sediului unde Nicușor Dan a organizat o conferință de presă. România TV a relatat că accesul celor două în sediu a fost blocat.

”Azi la sediul de campanie a lui Mucușor! 😁 L-am așteptat afară pentru că s-a închis în sediu de campanie, împreună cu presa. Noi nu am avut voie. 😯 Am plecat că io am de făcut o ciorba. Acum, na, mai și trebuie sa gătesc. 😁 Nicusoare??? Nu ești bărbată, fată. 😁👌”, a scris Cerva pe Facebook.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, invitată frecvent la Antena 3 și România TV, s-a remarcat prin mitingurile pro Dragnea pe care a încercat să le organizeze după condamnarea acestuia. Partenera ei de protest, Oana Elena Lovin, a devenit cunoscută în luna mai, când pe internet au apărut imagini cu ea practicând video-chat.

Atât Cerva, cât și Lovin sunt extrem de active pe Facebook, fiind intens promovate în ultimele zile de Antena 3 și România TV. De asemenea, ambele protestatare sunt promovate intens în ultima perioadă de versiunea în limba română a site-ului rusesc Sputnik, organul oficial de proagandă al Rusiei.

Oana Elena Lovin se prezintă pe Facebook drept ”@FataCuSparanghel · Personalitate jurnalistică”, iar notorietatea ei a crescut după mitingul ”anti-dictatură” din 18 mai organizat după impunerea restricțiilor în data de 15 mai.

Lovin, alias ‘Miss sparanghel’, s-a lansat pe Facebook cu numeroase live-uri în care preia temele de propagandă în legătură cu Klaus Iohannis, Florin Cîtu și Laura Codruța Kovesi.

Ulterior, la doar câteva luni distanță după ce mitingul organizat de diaspora, pe 10 august, a fost reprimat brutal, Oana Lovin, împreună cu Codruța Cerva, o altă figură emblematică printre susținătorii lui Liviu Dragnea, au mers să le ofere flori jandarmilor, în semn de multumire.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, a anunțat în iulie 2019 organizarea unui miting de proporții, joi, în fața Penitenciarului Rahova. Ea cere eliberarea lui Liviu Dragnea.

”Maine, ora 11, la Rahova, va asteptam in nr. foarte foarte mare, sa-l sustinem pe Liviu Dragnea!!!! Share masiv!!!”, a scris  Cerva pe Facebook anul trecut.

Codruta Cerva anunța că va organiza un miting de sustinere a lui Liviu Dragnea  pe 21 ianuarie, in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Sora ei, Cosmina Cerva este avocată invitată des în studiourilor Antena 3 și România TV, unde s-a remarcat în trecut prin poziții pro – Dragnea și PSD. La rândul ei, Coruța Cerva a fost în aceste zile intens promovată împreună cu partenera ei de proteste, Oana Lovin, pe România TV.

Citește mai mult pe G4Media

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te