Pesedistul suspectat că a creat campania murdară cu Halep, concediat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 13.06.2018 - 21:28

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Antena 3, că l-a concediat pe George Harabagiu, despre care Victor Ponta a spus că ar fi coordonatul comunicării online a PSD şi că s-ar afla la originea unui manifest în care se susţine că pe stadion Simona Halep a fost cea huiduită.

SHARE

„Nu există în acest moment nicio dovadă din care să rezulte foarte clar că aș fi îndemnat, aș fi vorbit, aș fi comunicat, aș fi transmis prin orice fel de mijloc, orice fel de mijloc, o astfel de informație”, s-a apărat George Harabiu, într-un interviu pentru PressOne

Acesta nu a vrut să spună dacă este angajat la Departamentul de comunicare al PSD, dar a precizat că în această săptămână nu s-a aflat în Bucureşti. 

Pressone: În afară de oamenii ăștia cu #rezist, cine credeți că face cel mai mare rău României acum?

George Harabagiu: Păi în acest moment de care Românie vorbim?

Despre țara în care trăim.

Cine face cel mai mare rău României? Cei care vor să destabilizeze, până la urmă.

Dați-mi, vă rog, un nume.

− George Soros.

Deconspirat de Victor Ponta

Fostul lider PSD Victor Ponta a susţinut că mesajele din care ar rezulta că Simona Halep a fost de fapt huiduită pe Arena Naţională au fost postate de la sediul central al PSD pe paginile de Facebook ale filialelor de. către George Harabagiu, „un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ" şi a făcut apel la foştii săi colegi de partid să şteargă postarea de pe conturile organizaţiilor lor. 


Coordonatorul campaniilor online ale PSD, George Harabagiu, a trimis un mesaj de adio pe grupul de Whatsapp al comunicatorilor PSD la câteva minute după ce Liviu Dragnea a anunțat că l-a dat afară. Potrivit mesajului, obținut de G4Media.ro, Harabagiu îi anunță pe social-democrați că va îi va rămâne loial liderului PSD.

George Harabagiu, cu Liviu Dragnea. Foto: Digi24


George Norocel Harabagiu a fost ziarist la diferite publicații și televiziuni din Neamț, dar și omul de casă al baronului Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, în timpul guvernării PDL. A condus și televiziunea acestuia, Giga TV, ajungând să dea declarații la DNA în dosarul de corupție privitor la acordarea licenței acestui post, potrivit G4Media. După ce Pinalti a fost condamnat, Harabagiu s-a mutat în curtea liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, anchetat și el într-un dosar DNA.

În anul 1997, George Harabagiu a fost condamnat la închisoare, în urma unui flagrant delict, pentru că l-a şantajat pe medicul Cornel Alexandrescu, pretinzându-i bani pentru a nu face anumite dezvăluiri în presă.    În urmă cu şapte ani, pe 26 februarie 2011, George Harabagiu a comis un accident în localitatea Săvineşti, victima fiind Elena Anton (28 de ani), o femeie care se se deplasa pe marginea şoselei spre casă cu pomană de la cimitir.

Citește și: VIDEO Simona Halep - ovaționată, Firea - huiduită și fluierată

Precedentul Colectiv

George Harabagiu nu este la prima campanie on line murdară, în numele PSD. În timpul campaniei electorale pentru parlamentarele din 2016, acesta a fost în spatele răspândirii unui material produs de o anumită grupare Anonymous și difuzat inițial de către România TV în care se afirma că Soros a fost în spatele incendiului de la Colectiv.


Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te