VIDEO Nicolae Ciucă: Tot aici avem rădăcinile, tot despre România vom vorbi!

DE Florin Budescu | Actualizat: 23.01.2024 - 22:48
Nicolae Ciucă: Tot aici avem rădăcinile, tot despre România vom vorbi! - Foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Nicolae Ciucă: Tot aici avem rădăcinile, tot despre România vom vorbi! Preşedintele Senatului a vorbit la Iaşi, despre priorităţile liberalilor.

SHARE

Nicolae Ciucă:  Tot aici avem rădăcinile, tot despre România vom vorbi! Preşedintele Senatului a vorbit la Iaşi, despre priorităţile liberalilor, la inaugurarea unui nou terminal, la Aeroportul din Iaşi.

"Indiferent ce vom face, tot aici avem rădăcinile, tot despre România vom vorbi", a spus liderul PNL.

Nicolae Ciucă:  Tot aici avem rădăcinile, tot despre România vom vorbi!

"Să trecem de la vom face la am făcut", a mai spus acesta, adăugând: "Vă dăm și resurse, sarcini, dumneavoastră să faceți"

"Suntem onorați că administrația liberală a făcut ce trebuie. Vorbim de modelul administrației liberale de la Iași, Suceava, Cluj, Alba, Sibiu, acolo unde, în urma mai multor evaluări, s-a demonstrat că sunt încadrate în topul unui nivel de trai superior în UE

Avem fermierii și transportatorii, care protestează, să le preluăm mesajele, să le rezolvam problemele, în țară și UE.

Citeşte şi: Ciucă, despre protestele fermierilor: „Este datoria noastră să căutăm soluţii”

Doar prin dialog, cu soluții, doar prin contribuția fiecăruia trebuie să beneficiem de ce a însemnat statutul de țară membră NATO, UE", a atras atenţia Ciucă.

”Avem nevoie ca această interconectivitate dincolo de cea aeroportuară să se realizeze şi pe infrastructura rutieră şi feroviară pentru că practic vorbim de dezvoltarea economică dar sistemul de circulaţie al economiei este dat de tot ceea ce înseamnă infrastructură, indiferent de felul ei”, a subliniat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

”Suntem aproape de Moldova, aproape de Ucraina, tot ceea ce realiză, în aceste momente demonstrează că, şi în condiţii de securitate complexe, într-o economie care nu mai are aceeaşi coerenţă, în care tot ceea ce ţine de fluxuri, pe linia lanţurilor de aprovizionare, nu se mai desfăşoară cu aceeaşi coerenţă, s-a demonstrat încă odată că putem să îndeplinim şi să facem ceea ce ne-am propus.

Citeşte şi: PNL: „Încă din perioada guvernării Ciucă, liberalii şi-au asumat reducerea cheltuielilor”

Este important să transmitem oamenilor, şi nu vreau să nu recunosc în faţa dvs că avem fermierii care protestează, avem transportatorii care protestează şi trebuie să-i înţelegem şi trebuie să preluăm de la ei mesajele prin care să rezolvăm aceste probleme atât în ţară cât şi la nivelul Uniunii Europene, dar în acelaşi timp trebuie să vedem că doar prin dialog, doar prin soluţii pe care le identificăm împreună, doar prin contribuţia fiecăruia dintre noi putem cu adevărat să beneficiem de tot ceea ce a însemnat şi înseamnă pentru noi statutul de ţară membră a Alianţei Nord Atlantice. ţară membră a Uniunii Europene, pentru că 85 % din valoarea terminalului reprezintă bani europeni”, a spus Ciucă.

El a precizat că acelaşi lucru se întâmplă şi în agricultură, în tot ceea ce dezvoltăm. ”România are în continuare la dispoziţie peste 70 de miliarde de euro în următorii ani pe care să îi investească în astfel de obiective”, a completat el.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te