Mașinăriile de propagandă ale Chinei comuniste și Rusiei preamăresc partidul lui Dragnea

DE Mircea Marian | Actualizat: 22.09.2021 - 21:41
Jurnalistul Dan Tomozei, de la China International Foto: Digi 24

Mașinăriile de propagandă ale Chinei comuniste și a Rusiei prea-măresc partidul lui Dragnea: atât Sputnik România, cât și un jurnalist de la Radio China International, Dan Tomozei, trimit mesaje de încurajare către noua structură politică.

SHARE

Dan Tomozei, care este jurnalist în redacția de limbă română la Radio China Internațional, scrie pe blogul său un articol elogios despre Liviu Dragnea: „Am urmărit cu interes mesajele pregătite de Liviu Dragnea și am fost încântat să îl redescopăr așa cum am apucat să îl cunosc în urmă cu ceva ani. Un om normal, care nu a uitat să zâmbească în mustăți, un neînfricat după ce a parcurs furcile caudine.

Citește și: Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală a depășit 50% în București. În 40% din județe, e peste 30%

Dragnea a fost și va rămâne un om liber! Cu toată pușcăria pusă lui, în mod abuziv, în spate, Dragnea rămâne poate unul dintre cei mai credibili și normali oameni politici din România”.

Angajatul radioului Chinei comuniste arată și cine sunt vinovați de situația României: „Cei care sufocă și vând România cu români cu tot sunt cei care conduc România: de la președintele Iohannis, la guvernările lui și capii instituțiilor naționale. Aici nu am rețineri să includ și serviciile, și Biserica Ortodoxă Română, de prea multe ori complice, la vârf, cu vânzătorii de țară!”

Mesajul său a fost preluat de Sputnik România, care de mai multe zile transmite doar mesaje laudative despre formațiunea pe care fostul președinte al PSD a înființat-o. 

„Menționăm că după această postare și altele în critice la adresa celor ce asigură starea de colonie a României, Dan Tomozei a fost penalizat de rețeaua de socializare prin blocarea contului”, menționează Sputnik România. 

Citește și: Cum au furat Burtea, Bibi și Părăuță 250.000 de euro și au fost prinși când îi spărgeau la mare

În ultimele 72 de ore, Sputnik are nu mai puțin de 15 știri despre Dragnea, de la consemnarea mesajului lui Victor Ciutacu la un atac la adresa premierului: „Cîțu, reacție incendiară față de revenirea lui Dragnea, plină de frustrări”. 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.