VIDEO Liderul PNL, la Focșani: Avem cei mai buni candidați la Primăria Focșani și CJ Vrancea

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 12.05.2024 - 12:46
Liderul PNL, la Focșani: Avem cei mai buni candidați la Primăria Focșani și CJ Vrancea - Foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă

Filiala PNL Vrancea a organizat, sâmbătă, 11 mai, lansarea candidaţilor pentru alegerile locale. Prezent la eveniment, liderul PNL Nicolae Ciucă a punctat că liberalii au cei mai buni candidați la Primăria Focșani și CJ Vrancea.

SHARE

PNL Vrancea a organizat, sâmbătă, lansarea candidaţilor pentru alegerile locale, în prezenţa preşedintelui partidului, Nicolae Ciucă, a europarlamentarilor Rareş Bogdan şi Siegfried Mureşan, a ministrul Mediului, Mircea Fechet, a senatorului Daniel Fenechiu şi deputatului Florin Roman. 

Liderul PNL, la Focșani: Avem cei mai buni candidați la Primăria Focșani și CJ Vrancea

"Oamenilor (candidaţilor PNL - n. r.) le este uşor să vorbească, pentru că au despre ce, au realizări.

Am făcut şi voi face în continuare apel, le voi cere tuturor să vină şi să spună oamenilor foarte simplu, foarte direct ce au realizat, ca să poată să vină din nou în faţa cetăţenilor să le ceară votul. Ce au realizat în viaţa profesională, ce au realizat în funcţiile publice, unde au ales singuri să îşi asume responsabilitatea. (...) Le-am cerut, de asemenea, colegilor mei niciodată să nu critice. În limita acceptabilă...

Câteodată, aici, local, mai există aceste elemente de hârjoneală reciprocă, dar să nu depăşească o anumită limită. Le-am cerut colegilor mei să rămânem într-o campanie pozitivă, într-o campanie pe proiecte, într-o campanie pe obiective. Şi de ce? (...)

Pentru că avem lucruri care s-au petrecut, avem obiective pe care le-am făcut, avem localităţi în care să facem diferenţa între ce înseamnă administraţie liberală şi ce înseamnă celelalte administraţii.

Avem calitatea oamenilor. (...) Este vorba de oameni care au calitatea cea mai importantă, şi anume aceea de a fi oameni, aceea de a iubi oamenii, aceea de a face ceea ce fac cu oamenii şi pentru oameni. Şi asta este tot ce ne trebuie în această campanie", le-a transmis Nicolae Ciucă liberalilor vrânceni.

El şi-a exprimat convingerea că PNL Vrancea va câştiga în continuare şefia Consiliului Judeţean (CJ), dar şi primăria municipiului Focşani.

"Este un moment foarte important pentru filiala PNL Vrancea. Eu am foarte mare încredere în tot ceea ce înseamnă valoarea umană, resursa umană a filialei Vrancea.

Aici a existat dintotdeauna o anumită vibraţie pentru tot ceea ce înseamnă liberalism, după foarte mulţi ani în care cu greu s-a reuşit să se revină la conducerea CJ.

De fapt, să se câştige conducerea CJ. Acum, aşa cum văd eu că este starea de fapt, aici şi în ţară, am convingerea că avem cel mai bun candidat pentru primăria municipiului Focşani, domnul Valentin Resmeriţă, avem cel mai bun candidat pentru CJ, pe Dragoş Ciobotaru", a mai spus Ciucă.

„În 2024, este momentul ca administrația liberală să revină și la primăria Focșani - este obiectivul candidatului nostru Valentin Resmerita, un om de afaceri de succes și cu viziune.

Votul pentru candidații PNL este un vot pentru îmbunătățirea calității vieții în Vrancea.

Dezvoltarea județului se face cu bani europeni, care sunt atrași prin colaborarea dintre aleșii locali PNL și europarlamentarii liberali care negociază finanțări de miliarde de euro cu Comisia Europeană”, a adăugat Nicolae Ciucă. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te