De ce îl susține primarul Emil Boc pe Florin Cîțu la șefia PNL: „Am un motiv particular şi egoist”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.06.2021 - 23:12
De ce îl susține Emil Boc pe Florin Cîțu la șefia PNL: „Am un motiv particular şi egoist”. / Foto: digi24.ro

Primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, a declarat, la Baia Mare, că îl susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia PNL din motive personale, care ţin de familia sa, de fetele sale.

SHARE

"Pot să vă spun că am un motiv particular şi egoist. N-o să vă gândiţi la care, şi o să spuneţi metroul, cum spun cei de la PSD. (...) Deci, nu pentru acel motiv îl susţin pe domnul Cîţu, ca să fiu foarte bine înţeles.

Pentru un motiv particular, egoist, care ţine de familia mea, de fetele mele. Eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârşitul ciclului universitar şi îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în ţara asta. Ori, ştim că sunt patru milioane de români în afara României.

Citește și: RISE Project: Goleac, omul lui Băluță, a racolat ofițeri din DNA pentru a afla informații din dosare

Cum îi aducem pe cei care au plecat de acasă? Cum îi împiedecăm pe cei care astăzi stau cu un picior să treacă graniţa, pentru a munci în UE? Asta nu se poate face decât printr-o politică liberală. Nu se poate face decât printr-o orientare care să pună accent pe producere de prosperitate, de bogăţii, ca să ai după aceea ce să împarţi, să aduci calitatea vieţii, să aduci locuri de muncă, să aduci sănătate, educaţie mai bună.

Cine poate face acest lucru? Partidul care este astăzi la guvernare cel mai important", a spus Emil Boc, într-o conferinţă de presă susţinută alături de premierul Florin Cîţu şi de prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan.

Emil Boc a adăugat că Florin Cîţu este omul care poate să dea o astfel de direcţie atât pentru PNL, cât şi pentru ţară.

Citește și: Uniunea Europeană a interzis accesul aeronavelor companiilor din Belarus în spațiul său aerian

"Care este omul din acel partid care poate da o direcţie şi partidului, şi ţării în această direcţie? Am spus-o cu sinceritate nu de acum, nu de ieri: este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, înţelege lucrurile, este un liberal autentic, pur sânge, pentru care, repet, producerea de prosperitate pentru toţi românii este regula şi care poate, prin politicile pe care le susţine, să ne dea acea Românie liberală, capabilă să aibă prosperitate acasă, pentru toţi", a mai afirmat edilul din Cluj-Napoca.

Premierul Florin Cîţu a vizitat, vineri, Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.