Armand, atac la consilierii PNL, absenți de la ședința pentru rezilierea contractului cu Romprest

DE Mircea Marian | Actualizat: 23.07.2021 - 13:15
Foto: Facebook Clotilde Armand

Consilierii PNL și PSD au absentat de la ședința de Consiliu Local a Sectorului 1 pentru rezilierea contractului cu Romprest. Clotilde Armand a reacționat dur: “Presupușii mei parteneri de coaliție din primărie au un singur nume: USL“.

SHARE

Organizația PNL din Sectorul 1 este condusă de deputatul Sebastian Burduja. 

Citește și: Asociație a Vânătorilor: Nu există nicăieri în lume metodele propuse de Mediu pentru urși

“Presupușii mei parteneri de coaliție din primărie au un singur nume: USL.

PNL și PSD nu s-au prezentat astăzi la ședința de îndată a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se află un singur proiect de hotărâre de consiliu local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului București în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativ – teritorială a Sectorului 1.

Serviciul public de salubrizare este întrerupt deși legea salubrizării și regulamentul de salubrizare interzice acest lucru. Facturile sunt plătite la zi și Compania Romprest continuă să ia ostatici cetățenii de bună credință care plătesc din buzunarul lor cel mai scump serviciu de salubrizare din România. PNL și PSD s-au înfrățit din nou și nu vor rezilierea contractului în Justiție. Nu asta ați cerut, stimați consilieri? De ce nu ați votat? Știu. Sunt prea mulți bani de pierdut...

Zilele trecute a sosit raportul controlului efectuat de Ministerul Finanțelor (condus de însuși dl. Florin Cîțu) care ne demonstrează cu subiect și predicat că Sectorul 1 trebuie să recupereze 50 de milioane de euro de la societatea Romprest. PNL și PSD nu vor să recuperăm banii. Dimpotrivă.

Voi reveni cu acest punct pe ordinea de zi la fiecare ședință“, a scris Armand, pe Facebook. 

Citește și: Rusia s-a „deconectat cu succes” de la internetul global

Tot azi, prefectul Capitalei a instituit starea de alertă în Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va putea aduce capacităţi suplimentare de ridicare a deşeurilor, a explicat prefectul Capitalei, Alin Stoica, după ce a transmis către Comitetul local pentru situaţii de urgenţă acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1 în privinţa necolectării gunoaielor.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.