Cioloș: ROEXIT, un plan bine pus la punct pentru retragerea României din UE

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 02.10.2018 - 12:06
Dacian Cioloș atrage atenția asupra ROEXIT. Foto Inquam Photos/Virgil Simionescu

Fostul premier, Dacian Cioloș, actual președinte al Mișcării România Împreună, a afirmat că în spatele campaniei ROEXIT, prin care se cere retragerea României din Uniunea Europeană, există un plan bine pus la punct, la care „se lucrează de multă vreme”.

SHARE

„S-a renunțat la orice urmă de responsabilitate politică pentru viitorul României și a fost lansată campania ROEXIT, prin care se cere retragerea noastră din UE. Este evident că în spatele ei există un plan bine pus la punct, la care se lucrează de multă vreme”, spune Dacian Cioloș într-un comunicat al Mișcării România Împreună (RO+).
„Singura dorință a celor care conduc România în Anul Centenarului este de a provoca o ruptură între țara noastră și Uniunea Europeană, pentru a putea scapa de pușcărie. Nimeni din România nu a mandatat PSD, pe Liviu Dragnea, pe Viorica Dăncilă sau europarlamentarii acestui partid și pe cei de la ALDE să provoace retragerea țării noastre din Uniunea Europeană”, a mai declarat Dacian Cioloș.

În comunicat, Mișcarea România Împreună cere partidelor din coaliția guvernamentală și Guvernului României să înceteze imediat orice acțiune politică sau de propagandă care poate duce la scoaterea țării din Uniunea Europeană. 

Citește și Dragnea: UE nu ne poate spune cum să votăm la referendum. Toader: merg la Bruxelles

Dacian Cioloș acuză că PSD și aliații politici au deturnat România de la traseul său european și s-au folosit fără niciun scrupul de mijloacele democratice pentru a compromite angajamentele țării la nivel european. 

„Am asistat la luări de poziții incalificabile pentru un demnitar sau pentru un reprezentant al României. Minciuni și propagandă pe bandă rulantă din partea PSD cu un singur scop, acela de a-și scăpa clienții politici de răspunderea pentru fraudarea bugetului de stat al României… PSD trebuie oprit din încercarea sa disperată de a scoate România din Uniunea Europeană”, mai arată președintele fondator al Mișcării România Împreună.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.