Cum te trece AUR strada fără să-i ceri și te salvează de lucruri care nu există

DE Mihai Duță | Actualizat: 31.08.2021 - 20:40

AUR are o strategie care nu poate da greș. Ei spun zilnic că te salvează de lucruri care nu există. Evident, n-au cum să dea greș.

SHARE

Nu cu mult timp în urmă, George Simion se lupta din greu cu promovarea LGBT în școli pe care o amestecase cu educația sexuală, deși în România nu era nicio inițiativă în sensul ăsta. Nu exista și nici acum nu există vreun proiect în România pentru promovarea LGBT în școli. Dar Simion s-a luptat cu treaba asta. Practic, ne-a salvat de ceva ce nu există.

Într-o dezbatere televizată mi-a spus de vreo trei-patru ori despre cum vor fi învățați să se masturbeze copiii de patru ani. Părea că are o fixație pe tema asta. Dar acum, când începe școala, poate să spună că nu există aceste nenorociri datorită lui. 

Când i-am spus că discursul lui e gargară politică pentru fraieri a sărit ca ars că jignesc o mare parte din oamenii care l-au votat.

De fapt, el și la Claudiu Târziu profită de o masă de oameni folosind manipulări ordinare și speculându-le fricile în loc să-i ajute și să-i informeze corect.

Acum, AUR se luptă cu obligativitatea vaccinării personalului medical și a celor care lucrează în învățământ.

Desigur, nu există încă un proiect oficial, dar ei se luptă. Desigur, măsuri similare au fost luate deja în țări precum Franța, Italia, Statele Unite, dar AUR e gata să se lupte și pentru oamenii din țările astea mai puțin dezvoltate.

Tot într-o dezbatere televizată, Claudiu Târziu, după ce a spus că nu e specialist, s-a pronunțat ferm împotriva vaccinului împotriva COVID. Mai mult, a spus că nu există niciun vaccin împotriva virușilor în general, apoi a bălămăjit o explicație în care amesteca virușii cu bacteriile. Păi ori ești, ori nu ești specialist?

Evident, n-a ratat ideea că în țările cu rate mari de vaccinare, precum Israelul, numărul cazurilor zilnice este foarte mare în momentul de față. A scăpat doar un mic amănunt. Acela că în România se moare de cinci ori mai mult din cauza COVID decât în Israel și de 16 ori mai mult decât în Danemarca.

Până la urmă, acesta este singurul și cel mai important lucru despre care trebuie să vorbim. Viețile omenești salvate în urma vaccinării. 

Datele Universității John Hopkins din Statele Unite arată că în România, la 1,1 milioane de cazuri înregistrate de COVID-19, au murit 34.528 de persoane, în timp ce în Israel, la 1,05 milioane de cazuri de infectare cu coronavirus, au decedat doar 6.990 de bolnavi. 

Citește și: Efectul nevaccinării: În România se moare de cinci ori mai mult de COVID decât în Israel

În Danemarca, în 28 de zile au murit mai puțini oameni de COVID decât în 24 de ore în România. 

Conform Universității John Hopkins din SUA, în ultimele 28 de zile, în Danemarca au fost înregistrate 26.365 de noi cazuri și au decedat 30 de persoane din cauza COVID. 

În România, în aceeași perioadă, au fost 15.287 de noi cazuri, însă au decedat 279 de persoane.

Citește și: Efectul vaccinării: În Danemarca au murit mai puțini oameni într-o lună decât în România într-o zi

Dar nici Simion și nici Târziu nu vor să discute despre aceste cifre. Preferă să prostească lumea în continuare și sunt convins că o fac cu bună știință. 

Nu în ultimul rând, AUR ne salvează de refugiații afgani, deși nu există mai nimic în acest sens. Vajnicii luptători pentru drepturile oamenilor de la AUR nu au nicio empatie pentru niște năpăstuiți ai sorții ajunși la mâna unor teroriști. 

Dar Simion și Târziu ne salvează și de afgani, deși aceștia, nici măcar nu prea-și doresc să vină în România. Mărturie stau desele cazuri în care au fost prinși încercând să plece din țara noastră către vestul Europei.

Dar AUR veghează și te salvează preventiv. Nici nu știi prin ce pericol era să treci.

În afară de gargara asta n-am văzut niciun proiect economic sau social credibil și realizabil susținut de AUR pentru că, evident, nu au oameni care să conceapă așa ceva și e mult mai simplu să-și păcălească electoratul cu manipulări ieftine.

De asta spun că am început să mă uit mai atent când merg pe troturar să nu vină vreunul de la AUR să mă treacă strada fără să vreau ca să mă salveze de vreun meteorit care ar putea oricând să cadă.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te