Carnețelul fraților Tate cu numele celor care le-au asigurat protecția

DE Stelian Negrea | Actualizat: 19.01.2023 - 18:25

Frații Tate, doi fanfaroni lăudăroși cu cetățenia celor două democrații puternice, Marea Britanie și SUA, conduc de aproape cinci ani o rețea de proxenetism dintr-o vilă buncăr situată în dormitorul de lux al Bucureștiului, Voluntari.

SHARE

Cei doi bătăuși misogini, care au ajuns să fie influencerii cei mai căutați de adolescenții americani motiv pentru care au strâns o avere fabuloasă de 100 de milioane de dolari, nu ar fi reușit să conducă o rețea atât de vastă la doi pași de București dacă nu ar fi avut o frăție locală care să le țină de șase.

Citește și: „Al treilea înger” al lui Tate rămâne învăluit în mister. „Nu a fost arestată în dosarul de trafic”

Dar din cine poate fi formată această plasă de siguranță care i-a ținut pe cei doi influenceri în afara oricărui pericol ce ar fi putut apărea din partea organelor? Cine să fie pe carnețelul fraților Tate?

Citește și: De ce a venit Andrew Tate în România. Seria de acuzații pentru care era urmărit în Marea Britanie

Să o luăm din aproape în aproape. Zona Voluntari este condusă din timpuri imemoriale de Florin Pandele, soțul fostului primar PSD al Bucureștiului, Gabriela Vrânceanu Firea.

De cinci ani de zile frații Tate conduc, așa cum susțin procurorii DIICOT, o rețea de proxenetism dintr-o vilă situată în Voluntariul condus cu o mână forte de Pandele care visează ca Firea să fie nici mai mult nici mai puțin decât președintele României.

Să nu fi știut Pandele ce fac frații Tate în vila lor din apropierea vilei sale? Să nu-l fi informat șeful Poliției Locale din Voluntari sau nenumărații săi slujitori despre infracțiunile constante din vila celor doi bătăuși misogini ce și-au stabilit headquarterul la el în ogradă?

Greu de susținut ipoteza că Pandele și cercul său de interpuși nu au știut de ce se întâmplă în vila celor doi fanfaroni care erau obișnuiți ai presei mondene românești care-i trata cu foarte mare deferență și interes.

Următorii pe listă sunt cei de la Poliția Națională care se ocupau de Voluntari și prin extensie tot Ministerul Afacerilor Interne care are, teoretic, sub motinorizare toate rețelele de crimă organizată. E de neconceput ca doi bătăuși fanfaroni, fie ei și cetățeni britanici și americani adică având o protecție suplimentară dată de posesia acestor două pașapoarte puternice, să conducă la doi pași de București o rețea de proxenetism de lux iar tu să nu știi. Sau să știi dar să nu faci nimic decât atunci când cei doi sechestrează un alt cetățean american iar atunci intervine pe fir Departamentul de Stat din SUA.

Pe carnețelul fraților Tate pot apărea dacă nu procurorii Parchetului de provincie care are sub jurisdicție Voluntariul dar sigur procurorii galonați de la DIICOT în traducere extinsă Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism. Mp ia cu fiori numai când pronunț întreaga titulatură a acestei structuri de parchet. Nu și pe frații Tate timp de cinci ani pînă să aibă neinspirata decizie de a sechestra un cetățean american.

Dar cine să le fi ținut mâna la ochi și interesul scăzut polițiștilor locali și naționali, procurorilor din zonă dar și celor din serviciile secrete care ambele își au sediile lor centrale la o aruncătură de băț de vila fraților Tate din Voluntari.

Cine să mai fie pe lista lor pe care aș dori să o văd publică nu doar dintr-o vanitate profesională dar pentru că opinia publică românească are nevoie să știe cine au fost cei care i-au ajutat pe cei doi să conducă timp de cinci ani o rețea de proxenetism la doi pași de București?

Cel mai probabil o întreagă rețea de foști rezerviști de prin poliție și chiar din serviciile secrete care, s-au săturat să fie speciali în plată, au ieșit fie la pensie, fie au plecat prin demisie și au ales să le asigure protecție fizică dar și juridică și de altă natură celor doi fanfaroni gălăgioși aflați acum în spatele gratiilor alături de cele două românce care au ales să le fie aproape, să-i ajute și să le deschidă ochii în privința Estului Sălbatic din România.

Cu o notorietate colosală clădită pe vânzarea de iluzii macho unor imberbi la pubertate, frații Tate au strâns o avere uriașă din care mai puteau pune deoparte bani și pentru o pleiadă de avocați de penal extrem de scumpi și extrem de bine conectați la cercurile politice bucureștene.

Aceștia pot ajunge oriunde de la parlamentari, până la miniștri și orice alt factor de decizie care poate întoarce grav și consistent privirea în cu totul altă parte, care pot opri un raid al organelor statului, care pot crea un gard de protecție invizibil în jurul celor doi cum ar fi câmpul magnetic al Pământului care ne apără de meteoriți, de exemplu.

Carnețelul fraților Tate arată slăbiciunea funciară a statului român îngenuncheat cu grămezi de bani pentru a nu-și face absolut deloc datoria.

De ce e bine că suntem în UE și NATO? Pentru că fără intervenția Departamentului de Stat venită în urma sechestrării de cătrei cei doi a unui cetățean american ne-am fi uitat de Revelionul 2022 la știri legate de opulența fraților Tate, de succesul lor nebun și de fetele frumoase care roiesc în jurul lor.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te