VIDEO Un bărbat deschide focul asupra unui hoț care încerca să jefuiască un magazin în plin viscol

DE Daniel Toșa | 29.12.2022 - 14:40
Un bărbat deschide focul asupra unui hoț care încerca să jefuiască un magazin în plin viscol - FOTO: Twitter/Tr00peRR

Un jefuitor din Buffalo a scăpat ca prin miracol cu viață, după ce un bărbat a luat arma și a început să tragă pentru a-și apăra cartierul cuprins de un viscol uriaș.

SHARE

Jefuitorul încercase să pătrundă într-unul într-un magazin de pe Bailey Avenue, în timpul viscolului istoric care a paralizat statul New York.

Clipul arată un grup de oameni, unii dintre ei având mături și bastoane, alergând prin parcarea Skys the Limit Hair & Beauty după jefuitor.

Oamenii pot fi auziți apoi țipând când își dau seama că unul dintre bărbați poartă o armă.

Citește și: Cum poți scăpa de calculul dobânzii variabile în funcție de ROBOR. Avantaje și dezavantaje

"Sunt pe cale să împuște pe cineva. Încearcă să împuște pe cineva", spune un bărbat în înregistrare, chiar înainte ca un alt tip, îmbrăcat într-un hanorac gri și o pălărie, să poată fi văzut sprijinindu-și picioarele într-un banc de zăpadă puțin adânc și îndreptându-și arma.

Citește și: EXCLUSIV Soția unui prizonier ucrainean. Ultim mesaj: „Ne vor captura”. Din aprilie nu mai am vești

Buffalo residents run down the street.

El trage două focuri de armă către o țintă din afara camerei.

Nimeni nu a fost rănit în timpul împușcăturilor, a declarat miercuri un manager al Skys the Limit pentru The Post, dar identitatea celui care a tras este un mister pentru proprietarii afacerii.

"A fost unul dintre vecinii care, probabil, aveau afaceri în zonă", a speculat managerul, care a cerut să rămână anonim.

"Din câte știu eu, a tras în aer pentru a-i speria. Pentru că bănuiesc că se săturase de faptul că au intrat prin efracție în una dintre afacerile de peste drum sau ceva de genul ăsta. Pur și simplu nu mai vrea ca ei să spargă ceva".

Buffalo residents run down the street.

Hoții „viscolului” au fost arestați

Cel puțin nouă persoane au fost arestate pentru jefuirea magazinelor din oraș în timpul furtunii monstruoase de zăpadă care a lovit în weekendul de sărbători, a declarat Departamentul de Poliție din Buffalo, potrivit nypost.

Polițiștii din Buffalo au lansat marți dimineață un detașament anti-furturi în încercarea de a combate spargerile de firme care afectează orașul. Oficialii au declarat că opt jefuitori au fost arestați până în prezent în legătură cu furturile din furtună.

Cel puțin 35 de persoane au murit în urma furtunii monstruoase, în ciuda eforturilor de recuperare pentru a ajunge la rezidenții blocați în casele lor fără hrană.

Aproape 600 de membri ai Gărzii Naționale au fost trimiși pentru a efectua controale de bunăstare, în timp ce interdicția de circulație a orașului rămâne în vigoare miercuri.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te