„Tăticul Playboy” mânca „otravă” și își teroriza „iepurași” din micul regat: „Avea un suflet negru”

DE Daniel Toșa | Actualizat: 29.06.2023 - 15:19
Hugh Hefner și Holly Madison - Foto: Profimedia Images

Fostul „iepuraș Playboy” Holly Madison a povestit cum magnatul Hugh Hefner în vârstă de 80 de ani a îngrozit-o după ce a văzut „otrava” pe care o mânca deși știa că „meniu sofisticat” îl poate ucide în orice moment.

SHARE

Hugh Hefner își conducea conacul Playboy ca pe un mic regat, unde putea avea tot ce-și dorea în orice moment din zi și din noapte, dar unul dintre „răsfățurile sale” l-ar fi putut ucide.

„Tăticul Playboy” mânca „otravă” și își teroriza „iepurași” din micul regat

Micul dejun monstruos pentru toată ziua era una dintre rețetele păstrate într-un dosar special care conținea pagini și verietăți de mâncare pe care Hefner le selectase cu grijă pentru el însuși.

„Tăticul Playboy” iubea șunca și ar fi cerut o friptură din bucătăria sa privată la orice oră din zi sau din noapte.

Fosta sa iubită și „iepuraș Playboy”, Holly Madison a dezvăluit: "Hef era alergic la șuncă, dar tot îi plăcea să o mănânce. Îi plăcea să ia micul dejun seara, era una dintre opțiunile sale pentru cină

Casa Playboy - Sursa foto: Profimedia Images

"Una dintre mesele lui preferate", și-a amintit Holly, "era o cină cu mic dejun seara, cu pâine prăjită și jeleu și ouă și cartofi și șuncă și un pahar de lapte și un pahar de suc de portocale. El mânca această șuncă, dar era alergic la ea. Așa că atunci gâtul începea să i se închidă și începea să se sufoce. Apoi sărea din pat, fugea și lua bea o sticlă întreagă de medicamente pentru alergie. Eu stăteam acolo îngrozită... de genul "frate, merită șunca aia?", spune fostul iepuraș Playboy.

Casa Playboy - Sursa foto: Profimedia Images

Hefner, care ar fi avut 80 de ani la acea vreme, a instalat chiar și un buton de panică în cazul în care ar fi avut nevoie de asistență medicală de urgență.

"Avea un buton de urgență ciudat, cu lumină, pe partea lui de pat, pe care scria HMH", a spus Holly.

Dormitorul de lux al lui Hefner era plin de medicamente - unele legale, iar altele cu siguranță nu.

„Fetele Playboy”, „terorizate” de Hugh Hefner: „Avea un suflet negru”

Gemenele Karissa și Kristina Shannon au susținut că li s-au administrat medicamente interzise, pentru a le face mai dispuse să se culce cu bătrânul șef Playboy.

Perechea, cu care Hefner s-a culcat în ziua în care au împlinit 19 ani, îl descriu pe Hefner ca având "un suflet negru" când venea vorba de dormitor, iar experiența le-a făcut să sufere de PTSD, depresie și să aibă nevoie de consiliere.

Casa Playboy - Sursa foto: Profimedia Images

Kristina a susținut: "Când am împlinit 19 ani, ne-a dus la un club. Ne-a cumpărat alcool, deși limita de vârstă în SUA este de 21 de ani.

Mai târziu, când fetele au rămas singure cu Hefner în dormitorul său, acesta a observat că erau nervoase și le-a spus: "De ce nu vă îmbrăcați în ceva mai confortabil?".

„M-am simțit ca și cum aș fi purtat copilul diavolului”

"A scos o pijama de mătase din Italia și am îmbrăcat-o", a susținut Kristina. "A scos o pastilă mare, de genul celor pe care le-ar lua un cal.

Casa Playboy - Sursa foto: Profimedia Images

Karissa spune că a rămas însărcinată la 19 ani cu Hefner când acesta avea 83 de ani - și "m-am simțit ca și cum aș fi purtat copilul diavolului".

"Când Hef a murit", a adăugat ea, "o parte din noi s-a simțit tristă, dar o altă parte a fost de genul: "OK, bine, nu vor mai fi alte fete care să fie aranjate și ruinate așa cum am fost noi".

Credeam că Playboy era o mare familie - acum văd că era un cult", potrivit DailyStar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te