FOTO Cine e actorul, laureat al Premiului Oscar, de nerecunoscut la prima apariţie după 6 ani

DE Florin Budescu | Actualizat: 26.05.2023 - 20:12
Daniel Day-Lewis, laureat al Premiului Oscar - Foto: Profimedia Images
Daniel Day-Lewis, laureat al Premiului Oscar - Foto: Profimedia Images
Daniel Day-Lewis, laureat al Premiului Oscar - Foto: Profimedia Images

Mare actor, Daniel Day-Lewis, laureat al Premiului Oscar, este de nerecunoscut, la prima sa apariţie în public după mulţi ani. În vărstă de 66 de ani, protagonistul din "În numele tatălui", "There Will Be Blood" sau "Gangs of New York" s-a retras de cinci ani.

SHARE

În vârstă de 66 de ani, de trei ori câștigător al Oscarului, Day-Lewis arată complet diferit, la prima sa apariție publică după mulți ani.

Mare actor, de nerecunoscut

Legenda actoriei în retragere Daniel Day-Lewis a fost fotografiată în public, pentru prima dată în ultimii ani.

De trei ori câștigător al Oscarului, a făcut ultimul său film în anul 2017, apoi a încercat să devină un anonim, în timp ce făcea cumpărătuuri în New York, săptămâna aceasta, mascându-se cu ochelari de soare întunecați și o șapcă neagră de baseball.

Vedeta în vârstă de 66 de ani folosea un telefon cu flip, pentru care a devenit viral, pentru că l-a folosit încă din anul 2018.

Citeşte şi: Controversata moarte a lui Adrian Pintea. Ascultă vocea inimii, renunță la medicamente. Avea 54 ani

Day-Lewis a fost văzut și punându-şi semnătura, în timp ce își lua un pachet de la Poştă. Starul din "The Gangs of New York" este renumit pentru simțul său ciudat în materie de modă și nu a dezamăgit nici de data asta.

Pe lângă șapca neagră de baseball, Day-Lewis și-a sfidat vârsta îmbrăcat într-un costum de trening negru-albastru.

Actorul de origine britanică, care s-a ras în cap în anul 2017, are acum plete argintii pe umeri, lăsate să fluture liber.

Câteva zile mai târziu, vedeta de cinema a fost văzută pentru a doua oară în tot atâtea zile, purtând aceeași șapcă și ochelari, în timp ce mergea de mână cu soția lui, Rebecca Miller, în vârstă de 60 de ani.

Day-Lewis își împarte timpul între New York City și Annamoe, Irlanda, cu Rebecca, cu care este căsătorit din 1996. Cuplul are doi fii, pe Ronan, de 24 de ani, și pe Cashel, de 21 de ani.

 

Trei decenii de carieră strălucitoare

Day-Lewis este și tatăl unui alt băiat, Gabriel, în vârstă de 28 de ani, dintr-o relație anterioară cu Isabelle Adjani. Gabriel a călcat pe urmele tatălui său și acum face carieră tot în actorie.

Daniel Day-Lewis s-a retras din arta filmică în iunie 2017, după o carieră strălucitoare, care a durat mai bine de trei decenii.

„Daniel Day-Lewis nu va mai lucra ca actor”, au anunţat atunci reprezentanții săi, adăugând:

„El este extrem de recunoscător tuturor colaboratorilor și publicului său. Aceasta este o decizie privată și nici el, nici reprezentanții săi nu vor mai face nici un comentariu pe această temă.”

Nu ştie sigur de ce s-a retras

Ulterior, el a recunoscut că nu era sigur de ce se retrage din actorie, afirmând în noiembrie 2017:

„Nu-mi dau seama de ce. Dar am stabilit că e mai bine pentru mine. Am vrut să trag o linie. Nu am vrut să fiu aspirat într-un alt proiect”, a spus el.

„Toată viața, am vorbit despre cum ar trebui să mă opresc din actorie și nu știu de ce a fost acum diferit, dar impulsul de a renunța a prins rădăcini în mine și aceasta a devenit o constrângere. A fost ceva ce trebuia să fac”, a explicat Day-Lewis, conform news.com.au.

De atunci, vedeta a ocolit lumina reflectoarelor, fiind fotografiată în public doar de câteva ori.

Unic

Day-Lewis este singurul star de la Hollywood din istorie care a câștigat trei premii Oscar pentru cel mai bun actor.

El a câștigat primul său Premiu al Academiei în 1989, pentru rolul din "My Left Foot", apoi o a doua statuetă, pentru rolul său din "There Will Be Blood" din anul 2007.

Al treilea Oscar l-a luat cinci ani mai târziu, pentru rolul său din "Lincoln". Day-Lewis a fost văzut ultima dată pe ecran în filmul lui Paul Thomas Anderson, "Phantom Thread", din anul 2017 .

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te