Eclipsa totală de Lună Sângerie prezice conflicte mondiale și cutremure pe piețele bursiere

DE Elena Andrei | Actualizat: 08.11.2022 - 19:42
Eclipsă totală de Lună Sângerie/foto: forbes

O lună plină roșie ca sângele a răsărit pe cer în dimineața zilei alegerilor din SUA, 8 noiembrie. Este o eclipsă totală de Lună Sângerie care generează evenimente de criză majoră. Nu va mai fi o alta până în 2025.

SHARE

Luna „însângerată” a fost vizibilă în primele ore ale dimineții în toată America de Nord și Centrală, potrivit NASA. În Asia și Australia poate fi observată în primele ore ale serii.

După spectacolul Lunii însângerate, americanii au mers la urne, sub influența evenimentului ce, după astrologi, va aduce cutremur în jurul piețelor bursiere și multe crize mondiale.

Această eclipsă de Lună în Taur este a treia din cele patru pe care le experimentăm între 2021 și 2023.

Cei mai mulți oameni vor experimenta efectele și noutățile acestei eclipse lunare exact în ziua în care are loc, dar efectele vor fi resimțite cu săptămâni înainte sau după, generând crize ce vor avea nevoie de cel puțin șase luni pentru a fi rezolvate, potrivit New York Post.

Pentru că este o eclipsă de Lună în Taur, este foarte probabil să asistăm la un cutremur în jurul piețelor bursiere, economiilor și piețelor imobiliare globale. La nivel personal, vom fi atenți, de asemenea, la propria noastră avere, bunuri și investiții.

Când vine vorba de aspectele astrologice care afectează această eclipsă de Lună, sunt multe de luat în considerare. Nu numai că eclipsele de Lună sunt de obicei extrem de intense, dar aceasta este cea mai gravă care are loc în 2022 - și cea mai gravă ce s-a petrecut de mulți ani.

Citește și

Foști politicieni ruși, reuniți în Polonia pentru a discuta cum să-l elimine pe Putin

VIDEO Misterioasă „auroră" albastră în Laponia. Test rusesc cu rachete de pe un submarin nuclear?

Energia volatilă, explozivă și provocatoare ne va confrunta la fiecare pas - mare parte din ea fiind complet neașteptată, șocantă și haotică.

Înainte de toate, trebuie remarcat faptul că eclipsa de Lună se va afla într-o conjuncție precisă cu Uranus, planeta necunoscutului.

Nivelul personal de energie va fluctua de la foarte tensionat și neliniștit la complet letargic. Acest lucru se datorează faptului că tot ceea ce are loc acum va avea o energie rapidă, iar oamenii vor fi mai predispuși să acționeze, să fie impulsivi, să fie excentrici sau să fie complet ieșiți din comun.

Eclipsa de Lună - și Uranus - sunt, de asemenea, complet opuse Soarelui, lui Mercur și Venus - provocând lovituri de bici, emoții accentuate și confuzie în jurul comunicării, a minții și a relațiilor.

Pentru a înrăutăți și mai mult lucrurile, Saturn, planeta greutăților, a provocărilor, este în război cu eclipsa de Lună, Uranus, Soarele, Mercur și Venus.

Blocajele și veștile proaste vor fi din abundență, oamenii vor fi blocați în conflicte, personale, interstatale, mondiale, adăugând intensitate dorința cu orice preț a libertății, prin rebeliune, prin războaie de independență.

Toate acestea într-o lipsă de interes față de perspectivele celorlalți, în special ale celor percepuți ca fiind „diferiți" sau „inamici".

Singura salvare în acest moment este că Marte, planeta forței, va fi aliniat cu Jupiter, aducând o mică picătură de noroc, și cu Saturn, aducând o mică picătură de stabilitate - cheia pentru a naviga în această furtună cosmică pentru a găsi  liniștea, moderația.

Neptun, planeta imaginației și a misticismului, este, de asemenea, legată de Soare, Mercur și Venus, ceea ce înseamnă că acesta este un moment excelent ce oferă perspective ale spiritualității și creativității ca o ieșire pentru frustrare sau tensiuni.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te