Dramele din viața lui Celine Dion. Soțul și fratele au murit la două zile distanță, de aceeași boală

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.09.2023 - 22:37
Celine Dion - Foto: Profimedia Images
Celine Dion - Foto: Profimedia Images
Celine Dion - Foto: Profimedia Images

Celine Dion a trăit drame de-a lungul vieții sale, Artista și-a pierdut fratele și soțul la două zile distanță, aceștia suferind de aceeași boală. La acel moment, cântăreața a fost devastată total, scrie presa internațională.

SHARE

Celine Dion a fost devastată în urmă cu câțiva ani, după ce soțul s-a stins. În timp ce jelea după acesta, la două zile distanță îi moare și fratele care suferea de aceeași boală de care a murit soțul său.

Soțul și fratele, morți din cauza aceleași boli

Când Celine Dion a anunțat că își va anula turneul viitor pe fondul luptei cu o tulburare neurologică incurabilă, ea a promis că va continua „să muncească din greu pentru a-și consolida forțele” și a insistat că nu va „renunța” - o mentalitate pe care Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, a prezentat în mod continuu numeroasele dureri de inimă pe care a trebuit să le îndure de-a lungul vieții.

Citește și: Celine Dion, de nerecunoscut. Are Sindromul Persoanei Rigide. „Devii statuie în propriul corp”

Cântăreața s-a confruntat cu o serie de devastări, probleme de sănătate și pierderi de când a fost propulsată pentru prima dată în lumina reflectoarelor în urmă cu zeci de ani - dar a continuat să prevaleze și și-a susținut capul sus, în ciuda tuturor.

Tragediile lui Celine au început odată cu moartea nepoatei ei în vârstă de 16 ani, în 1993, care i-a murit în brațe din cauza fibrozei chistice. 10 ani mai târziu, și-a pierdut tatăl, pe care l-a descris mai târziu drept „foarte dificil”, deoarece erau „atât de apropiați”.

Celine a trecut printr-o altă pierdere majoră în ianuarie 2016, când soțul ei, Rene Angelil, cu 22 de ani mai mare decât artista și fratele ei au murit ambii de cancer la doar două zile. Ulterior, s-a raportat că Celine a devenit atât de „îndurerată” încât nici măcar nu a putut participa la înmormântarea fratelui ei.

Starul pop canadian, care acum este mamă a trei copii, și-a petrecut ani de zile luptându-se să rămână însărcinată cu soțul ei după nașterea primului lor fiu, René-Charles, în 2001, iar ulterior a dezvăluit că a suferit un avort spontan tragic în 2010.

În plus, ea s-a luptat cu o serie de probleme de sănătate de-a lungul anilor, dintre care una a dus-o aproape să-și piardă capacitatea de a cânta în 2012.

Diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă

În decembrie 2022, Celine a împărtășit vestea sfâșietoare că suferă de Sindromul persoanei rigide (SPS) - o tulburare neurologică care provoacă încordarea necontrolată a mușchilor și, în cele din urmă, îi lasă pe cei care suferă drept „statui umane”, pe măsură ce blochează progresiv corpul în poziții rigide.

Citește și: Nicolas Cage, devastat după moartea fostei soții, Lisa Marie Presley. „Lumina toată casa”

Din cauza bolii, ea a anunțat acum că viitorul ei turneu mondial Courage World nu va mai avea loc. Într-o postare distribuită pe contul ei de Instagram săptămâna aceasta, ea a spus că îi pare „atât de rău că îi dezamăgește” fanii și că inima i-a fost „frântă”.

„Muncesc foarte mult pentru a-mi recupera puterea, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%”, a adăugat ea.

„Nu este corect pentru tine să continui să amâni spectacolele și, deși îmi rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când sunt cu adevărat gata să mă întorc din nou pe scenă.

'Vreau să știți cu toții că nu renunț... Și abia aștept să vă revăd.'

În timp ce Celine împărtășește veștile sfâșietoare despre turneul său, FEMAIL a aruncat o privire înapoi la multe alte devastări pe care le-a suferit de-a lungul vieții ei - de la moartea a doi dintre cei dragi la câteva zile unul de celălalt și moartea nepoatei ei, care și-a petrecut ultimele clipe în brațele lui Celine, la lupta ei continuă cu SPS.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te