Ce le-a cerut invitaților o mireasă oarbă în ziua nunții ei? Uimiți, toți i-au îndeplinit rugămintea

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.10.2023 - 02:17
Ce a făcut o mireasă oarbă în ziua nunții ei? A uimit toți invitații - Foto: Mediafluc.ro / imagine cu caracter ilustrativ

O mireasă care și-a pierdut vederea la 17 ani a povestit cum a cerut mirelui și invitaților la nuntă să poarte legături la ochi pentru a putea experimenta cum a fost pentru ea să meargă pe culoar.

SHARE

Moment emoționant la nunta unei mirese oarbe de mai bine de 10 ani. Tânăra i-a rugat pe invitați și pe proaspătul ei soț să se lege la ochi pentru a experimenta ceea ce ea trăiește zi de zi. 

Moment emoționant la nunta unei mirese oarbe

Videoclipul emoționant, distribuit pe TikTok, surprinde momentul în care Lucy Edwards, din Birmingham, își întâmpină soțul Ollie la altar - cu toți ceilalți din cameră purtând legături negre la ochi pentru a „trăi un moment în pielea ei”, potrivit dailymail.co.uk.

Lucy și-a pierdut vederea în adolescență din cauza unei afecțiuni genetice rare numite incontinentia pigmenti și s-a căsătorit cu Ollie în cadrul unei ceremonii intime de nuntă în Kew Gardens, Londra, luna trecută.

Citește și: Era „regina” muzicii în România, dar acum a ajuns să trăiască într-un container. N-are nici curent

Mireasa oarbă îi cere mirelui și oaspeților să-și acopere ochii în timp ce merge pe culoar, astfel încât să poată „trăi un moment în pielea mea” – înainte ca noul ei soț să „simtă” rochia înainte de a o vedea.

Tânăra de 27 de ani a avut totuși o abordare unică a zilei ei celei mari, cerând ca viitorul ei soț și familia și prietenii lor să experimenteze acești pași pe culoar în întuneric.

Videoclipul emoționant o arată pe Lucy, din Birmingham, îmbrăcată într-o rochie de mireasă albă frumoasă și voal, purtând un buchet de mireasă.

Grupul merge împreună, în timp ce câinele călăuzitor al lui Lucy, domnișoara Molly, având în mod similar flori albe și o rochie albă mică, stă lângă ea.

Muzica de harpă se aude în fundal, în timp ce textul de pe ecran spune: „Sunt oarbă și mi-am legat la ochi soțul și oaspeții mei văzători când am mers pe culoar.

„Aceasta este reacția lor când au trăit un moment în pielea mea”.

Domnișoara Molly poate fi văzută fiind plimbată pe culoar, în timp ce Lucy o urmează îndeaproape, iar tatăl ei o escortează încet. Lucy radiază de fericire în timp ce se îndreaptă spre Ollie, dezvăluind rânduri de oaspeți în picioare, cărora li s-au pus legături negre la ochi.

Toți invitații au fost legați la ochi

Cei doi zâmbesc unul altuia, îmbrățișându-se iubitor înainte ca Ollie să-și folosească apoi mâinile pentru a simți rochia lui Lucy, așa cum Lucy și-ar fi „văzut” propria rochie.

Oaspeții pot fi văzuți apoi scoțându-și propriile măști, mulți zâmbind cu admirație în timp ce mirele își ține măinile pe rochia miresei.

Ollie poate fi văzut plângând în timp ce textul de pe ecran spune: „Înainte ca Ollie să-și scoată legatura de la ochi, am avut un moment pentru ca el să-mi simtă rochia și să înțeleagă de ce am ales-o”.

Lucy a folosit rețelele sociale săptămâna aceasta pentru a împărtăși materialul, scriind: „Așadar, acesta este momentul în care mi-am legat la ochi toți invitații și am mers pe culoar în ziua nunții mele.

„Eu și Ollie ne-am gândit că ar fi o idee foarte bună să-l legam la ochi, deoarece când am ajuns la final și tatăl meu i-a dat mâna lui Ollie, el a putut să-mi simtă rochia de mireasă exact așa cum am simțit-o eu, când am purtat-o prima dată.

A fost o experiență atât de importantă pentru noi doi, chiar dacă Ollie nu este orb.

Ne-am gândit că este foarte important pentru el și toți oaspeții mei să experimenteze cum este pentru mine în cel mai important moment din viața mea de până acum.

A fost un moment atât de emoționant și unul pe care îl voi aminti pentru tot restul vieții mele.

Sunt atât de norocos că am un soț care mă acceptă exact pentru cine sunt, handicapul meu și tot.

Cred cu adevărat în filozofia că toți suntem doar ființe și atomi mici pe această planetă masivă, iar Stephen [Hawking] m-a învățat că îți poți iubi și urî dizabilitatea în mod egal și este un lucru cu adevărat frumos.”

Citește și: Ce a găsit un electrician când a mers să taie curentul unei familii. „Vă rog să nu tăiați curentul"

Clipul plin de lacrimi a primit peste 300.000 de aprecieri și mii de comentarii. O persoană a scris: „Tocmai ni s-a spus că copilul meu de trei ani își va pierde vederea și sper că va găsi pe cineva care îl iubește așa. Apropo, ești frumoasă.

Un altul a spus: „Mirele care cade în genunchi în timp ce te vede ca pe o mireasă – așa cum vezi tu – este un moment de poveste”.

Un al treilea a comentat: „Doamne, cine taie ceapa?” Un al patrulea a adăugat: „Acest lucru chiar mi-a tăiat respirația. Îți mulțumesc că ai împărtășit ceva atât de încântător."

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te