Era „regina” muzicii în România, dar acum a ajuns să trăiască într-un container. N-are nici curent

DE Alin Crișan | Actualizat: 12.09.2023 - 17:22
Dana Coteanu - Foto: Colaj/ Arhivă

Dana Marijuana alias Dana Coteanu a ales să fugă de viața agitată din Capitală pentru una de la malul Mării Negre. Trăiește într-un container și nu are curent electric.

SHARE

Dana Marijuana alias Dana Coteanu a ales să fugă de viața agitată din Capitală pentru una de la malul Mării Negre. Acum artista locuiește alături de fiica sa cea mică, Iris (7 ani), din luna iulie, într-un container, ce nu are energie electrică, nici căldură.

Presa anilor 90 a numit-o „Regina muzicii hip-hop”.

Era „regina” muzicii în România, dar acum a ajuns să trăiască într-un container. N-are nici curent

„Regina” muzicii românești din anii 90 a ajuns să trăiască într-un container.

În perioada anilor ’90, Dana Marijuana era considerată regina hip-hop, însă vremurile bune au apus și odată cu trecerea anilor artista se pare că a renunțat la lumina reflectoarelor pentru un trai mult mai liniștit.

Citește și: Povestea maistrului care a inventatn primul pistol-mitralieră fabricat în România. Avea doar 17 ani

Acum, Dana duce o viață total diferită! De la casa de lux, dintr-o zonă centrală în care locuia în București acum a ajuns să trăiască în condiții ca într-un show de supraviețuire.

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala.

Citește și: Recunoașteți personajul? Trei titani ai filmului românesc și poveștile lor de viață fabuloase

Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă. Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana.

Decizie din cauza oamenilor

Dana Marijuana a mai dezvăluit și faptul că răutatea oamenilor din jurul său dar și facturile imense, lunare, care îi veneau au făcut-o să recurgă la acest gest:

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, potrivit click.ro.

Două albume bine primite

Dana Marijuana (pseudonim pentru Daniela-Elena Coteanu noiembrie 1979, București) este o cântăreață română de muzică rap și hip-hop.

Și-a început activitatea de cântăreață în 1994. A colaborat cu casa de discuri Cat Music. Alături de La Familia a lansat piesele „Tupeu de borfaș” și „Tre' să spun”. De-a lungul timpului a colaborat cu numeroase trupe și artiști din România. A lansat în anii '90 două albume intitulate „Cea mai fidelă fată” și „Fii pe fază”, scrie wikipedia.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te