Rețetă sarmale de post ca la Mănăstirea Prislop. Unul dintre locurile preferate de pelerinaj al românilor se mândrește și cu prepararea de bucate delicioase, ce te fac să nu simți lipsa proteinei animale, mai ales în lungile perioade de post, cum este și ce al Crăciunului.
Ce vin bei la masa de Crăciun: alb, roșu, sec sau dulce? Ce se potrivește cu sarmalele si friptura? Specialiștii spun că băutura trebuie aleasă în funcție de mâncare
Secretul sarmalelor perfecte. Ce ingredient neobișnuit trebuie să adaugi în compoziție? Ce spun gospodinele și ce ingredient poate schimba textura și gustul sarmalelor?
Sarmale românești vândute cu o liră pe internet, în Anglia. Românca ce a dat lovitura în afaceri. Cum a reușit Oana să fie cea mai căutată bucătăreasă din Anglia?
Țara unde sarmalele sunt servite cu piure și dulceață de fructe de pădure. Una dintre puținele țări europene care celebrează sarmalele, dedicându-le chiar o zi specială. Aici, sarmalele sunt servite într-un mod neobișnuit.