O legumă foarte cunoscută este preferată de românii care țin post pentru că oferă sațietate. Însă poate deveni periculoasă pentru sănătate, dacă este preparată într-un anumit fel.
Ai pus prea multă sare în ciorbă? Un truc te ajută să salvezi întreaga oală cu mâncare. Ai nevoie de un singur ingredient, pe care îl ai în bucătărie cu siguranță.
Cartofii şi carnea s-au scumpit cel mai mult. Inflaţia a scăzut sub 6%, în luna aprilie a acestui an, pentru prima dată în ultimii ani.
De ce n-a mâncat Mihai Viteazul cartofi? Deși leguma a ajuns în Europa pe când era doar un copil , marele voievod n-a apucat să afle niciodată care este gustul acestei legume adusă de spanioli din Lumea Nouă abia descoperită și cucerită.
Ori cât de mult am încerca să menținem o dietă sănătoasa, uneori parcă tot ai „ronțăi ceva”. Chiar și așa, nu vrem să ne stricăm stilul de viață sănătos și alegem să consumăm chips-uri din rădăcinoase, crezând că sunt mai nutritive ca cele de cartof.